مواد لازم : 
 
پياز : 1 عدد 
 
گوشت گوسفند : 300 گرم 
 
آب : يک پيمانه   
 
خلال بادام : 1 پيمانه 
 
زرشک (ترجيحا زرشك سياه) : نصف پيمانه (من با زرشك معمولي درست كردم) 
 
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري 
 
زعفران دم کرده : به ميزان لازم 
 
دارچين: به ميزان لازم 
 
خلال پسته : براي تزيين 
 
نمک وفلفل : به ميزان لازم 
 
برنج : 4 پيمانه 
 
طرز تهيه : 
 
ابتدا پياز را سرخ کنيد. بعد گوشت ريزخرد کرده (قيمه اي) را اضافه كرده و تفت بدهيد. رب گوجه را هم همراه گوشت تفت دهيد. سپس يک پيمانه آب اضافه کرده و بگذاريد گوشت بپزد. 
 
نمك و فلفل و دارچين را اضافه كنيد. 
 
سپس اجازه دهيد كاملاً حسابي پخته و لعابدار شود و آب گوشت به خورد آن برود. 
 
خلال بادام را با مقداري گلاب به مدت يك ربع خيس كرده و تفت دهيد . حالا به آن زعفران اضافه كنيد تا خوشرنگ شود. خلال پسته و زرشك را هم به طور جداگانه تفت دهيد. 
 
مقداري از خلال بادام را به گوشت اضافه كرده و اجازه ميدهيم كمي همراه گوشت بپزد. 
 
برنج را جداگانه آبكش كرده و دم ميكنيم. 
 
هنگام سرو از مايه گوشتي لابلاي برنج ريخته و با زرشك و خلال بادام و خلال پسته و برنج زعفراني آن را تزيين ميكنيم. 
 
ميتوانيم تمام خلال بادام و زرشك را با مايه گوشتي مخلوط كرده و اجازه دهيم كمي همراه مايه گوشتي بپزد. (خلال پسته فقط براي تزيين به كار ميرود) ولي روش فوق براي تزيين قشنگتره.
 
اين غذا فوق العاده مجلسي و خوشمزه است. طرز تهيه آن هم خيلي سخت نيست.
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





زرشک پلو با مرغ


مرغ زعفرانی


آبگوشت(دیزی)


خورش چغرتمه (شمالی)






نظرات شما


ندا :
سلام خسته نباشی هنرمند
گلم تو قزوین خلال پرتقال اکثرا میریزن میزارن قشنگ با خورشت بپزه البته بعد از گرفتن تلخیش
***********************
سلام ممنونم
بله میدونم اما اون موقع من خلال پرتقال نداشتم و حذفش کردم
سرابی :

سلام مرسی از دستورات خوب اشپزیتون
برای قیمه نثار خلال پوست پرتغال نیاز نیست؟

**********************************************************

سلام خواهش میکنم عزیزم

اختیاره ...نه مهم نیست

سمیه :

سلام بابته توضیحاتتون

خلال بادوم که میخایم خیس بدیم فقط تو گلاب بزاریم بمونه یا مخلوطه گلاب و اب؟

*************************

سلام خواهش میکنم دوستم

فقط تو کمی گلاب خیس بدید

مصی مامی کیان :

سلام
خسته نباشید

من پایه ثابت سایتتونم
دستتون طلا
قیمه نثار غذای سنتی شهر ما هست هااااااااا(قزوین)

----------------------------------------------

سلام مصی جان

بله همیشه مورد لطف و عنایت شما هستیم و ممنونیم ازت

بله یه غذا از غذاهای خوشمزه ی قزوین

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: