مواد لازمش:
 
برنج:۳ پیمونه
 
هویج: ۴ عدد
 
سینه مرغ:۱ عدد
 
زرشک:۱ پیمانه
 
زعفرون:۴ قاشق غذاخوری
 
نمک و دارچین:به میزان لازم
 
کره:۷۵ گرم
 
خب میریم سراغ آشپزی
 
برنج رو دو ساعت بذارین خیس بخوره بعد تو ۶ پیمانه آب جوش و ۲۵ گرم کره و نمک بریزین و برنج رو بریزین و بذارین به روش کته دم بکشه
 
مرغ پخته شده رو تیکه تیکه کنین و با هویجهای پخته و خورد شده تو ۵۰ گرم کره تفت بدین و بهش زرشک اضافه کنین و تفت بدین بعد نمک و دارچین و زعفرون بزنین و بعد که برنج دم کشید مواد رو روی برنج بریزین و نوش جون کنین
 
سس کنارش:گوجه ی رنده شده و سیر رو سرخ کنین و نمک و آبلیمو و زردچوبه و فلفل و زیره بهش بزنین و 2 لیوان آب مرغ بریزین بذارین غلیظ بشه
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا و مارمالاد فیله پرتقال


بادمجان شکم پر سنتی


پیتزا چیکن با سس باربیکیو


کباب تابه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است