پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
شیر 4 تا 5 ق غ
روغن1/2 لیوان
شکر 3/4 لیوان
آرد 1 لیوان
واینل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
روغن و شکر رو مخلوط میکنیم. روغن باید گرم باشه و داغ هم نباشه
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
بعد از این که تخم مرغ هارو اضافه کردیم وانیل رو به مواد اضافه میکنیم
حدودا سه دقیقا مواد رو با هم زن میزنیم تا به صورت مایع کرم مانند غلیظی در بیاد
بکینگ پدر و آرد رو الک میکنیم و بعد پودر کاکائو رو هم با الک کردن اضافه میکنیم
تمام مواد رو ویست میکنیم یا دوباره الک تا به خوبی مخلوط بشن
تمام آرد رو به مایع کیک اضافه میکنیم
این کیک به صورت خاصی هم زده میشه که بهش کراس میگن
رو به شکل وارونه رسم میکنیم بعد یه دور حاشیه ظرف رو هم میزنیم T. ابتدا با یک قاشق چوبی یه حرف
با حوصله و به آرومی به شکل کراس تمام آرد رو مخلوط میکنیم
قاشق قاشق شیر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم
به قدری شیر رو اضافه میکنیم که مثل عسل کشدار بشه
گردو رو هم اضافه میکنیم. هرچی گردو بیشتر باشه خوشمزه تره
قالب رو کاغذ رئغنی میندازیم و چربش میکنیم
روی کیک رو با قاشق صاف میکنیم وبه مدت 15 تا 20 دقیقه تو فر میزاریم
اگه میخواین تو یه قالب کوچیک درست کنین این مقدار مواد کافیه. بعد 15 دقیقه با تستر چکش کنین اگه تستر تمیز بود از فر درش بیارین. اصلا هزارین بیشتر از 20 دقیقه تو فر بمونه چون رطوبتش رو از دست میده و حاشیه اش سوخاری میشه
این کیک حالت پفکی داره.

 

دستور و عکس این کیک کار دوست خوبم حدیث هست



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک برانیز


شامی گوشت و سویا


فسنجان ساده


دسر کسترد






نظرات شما


نازنین :
ما درستش کردیم خیلی عالی شد ممنونم 😚😚😍
رها :
سلام....خیلی جالب بود..ولی دمای فرو ذکر نکردین...میشه لطف کنین بگین دمای فر باید رو چه درجه ای باشه؟؟
************************************
سلام ممنونم
همیشه 180 درجه
الهه :
با سلام دوست عزیز. میخواستم بپرسم روغنی که در این دستور به کار رفته مایع هست یا جامد؟نحوه هم زدن رو هم متوجه نشدم. ممنونم از راهنمایی شما.
سپیده :
واییییییییییییییییی خدا من بیشتر عاشق ظرفه شدم یکی منو بگیره