تخم مرغ            4 عدد

شير                 نصف ليوان

آرد                   2 ليوان

بيكينگ پودر         2 قاشق مرباخوري

هويج رنده شده    4 عدد

جوش شيرين       1 قاشق مرباخوري

روغن مايع           نصف ليوان

شكر                  1 ليوان سر خالي

وانيل                  كمي

گردو                   نصف ليوان

دارچين                1 قاشق غذاخوري

فر رو روشن ميكنيم با حرارت 180 تا گرم بشه

حالا شير و روغن و تخم مرغها رو دونه دونه  با هم مخلوط ميكنيم  و با

همزن دستی هم میزنیم بعد هويج رو اضافه ميكنيم و در اخر شکر،دارچین،وانیل،جوش شیرین،بیکینگ پودر و آرد

 رو اضافه ميكنيم و با قاشق  مخلوط ميكنيم نیازی به همزن نیست دوستان

بعدشم گردوي خرد شده رو اضافه ميكنيم و مخلوطشون ميكنيم و تو قالب ميريزيمش

و تو فر به مدت 45 دقيقه ميزاريم تا بپزه البته حواستون بهش باشه ممکنه زودتر آماده بشه بستگی به فر شما داره

و بعد با شكلات آب شده تزئينش ميكنيم

1-کار مریم جون:

 

2-کار خودم:

تتت

 

شماره 3:کارسارا جون

شماره 4:کار ندا جون

ااا



به شما پیشنهاد میکنیم :





نرگسی


بورک اسفناج و پنیر


پیتزا تابه ای


موس مخملی(brown velvet Mousse)






نظرات شما


قاصدک :

سلام ممنون ازتون
یه سوال دیگه هم دارم
تو روخدا ببخشیدا
میشه این کیک رو تو پلوپز هم درست کرد ؟
یکی از دوستانم ازم خواسته که بپرسم

-----------------

سلام عزیزم

امتحان نکردم ولی احتمال زیاد میدم که بشه 

قاصدک :

سلام
ممنون از کیک خوشمزه

یه سوال داشتم
کیک من وقتی تو فر هست خیلییییی خوب پف داره
اما همچین که میاد بیرون پفش میخوابه
علتش چی میتونه باشه؟؟

******************

سلام عزیزم

خواهش میکنم

برای این مشکل این لینک رو بخون خیلی مفید

http://chefartist.ir/showpages579.html

نغمه :
هر دو خو شمزه به نظر میرسن
مامان الینا و کیانا :
منم 2 خودم قبلا پختم شماره 3 فکر کنم دارچینشو کم ریخته و هویجشم درشت رنده کرده یا شایدم کم ریخته .رای من 2
hannna :
شماره 2
مریلا :
شماره2
mahsa :
2
آرا :
شماره 2
زینب :
همشون به نظر خیلی خوشمزه میان وای دلم بدجوری میخوادددددد
به نظرم دومی بهتره مطمئنا خیلی هم خوشمزه هست
دل ارام :
من از دومی خوشم اومد
عاطفه :
شماره دو را می پسندم