پیاز متوسط: 2 عدد نگینی ریز خرد شده 
روغن: به میزان لازم 
سیر: 2 حبه ، ریز خرد شده 
سویا چرخ کرده :250 گرم 
نمک ، فلفل: به میزان لازم 
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری 
لیموترش: یک عدد، آبگیری شده 
ورمیشل: یک بسته 
تخم مرغ: 5 عدد 
قارچ:8 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم 
جعفری و پیازچه وریحان خرد شده:5 قاشق غ خ
محلول زعفران: به میزان لازم 

طرز تهیه : 

پیاز را با روغن تفت داده سپس سیر و سویا را اضافه ،تفت دهید،بعد قارچ و سبزیجات را اضافه و تفت دهید، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و آبلیموترش را به آن اضافه کرده ، هم بزنید و کنار بگذارید . ورمیشل را توی آب جوشی که به آن کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده اید بریزید و بگذارید تقریبا 4 دقیقه بجوشد سپس آبکش کرده ، آب سرد را روی آن بریزید تا نشاسته اش شسته شود. آن را داخل ظرفی ریخته، تخم مرغ های زده شده با نمک و زعفران را به آن اضافه و مخلوط کنید . در یک قالب چرب شده نصف ورمیشل را پهن کنید و سطح روی آن را با مواد هم مخلوط شده ی فوق بپوشانید و سطح روی آن را صاف کنید و پنیر پیتزا بریزین . صاف کنید و سپس بقیه ورمیشل را بریزن و در فر با حرارت 180 درجه به مدت تقریبا 45 دقیقه  قرار دهید تا کناره های ورمیشل برشته شود سپس در یک دیس مناسب قرار داده آن را برش بزنید و با دورچین دلخواه سرو کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





دمنوش سیب و دارچین


نوتلا اسکورز


پیراشکی با خمیر نان پوگاچا


نان سیر






نظرات شما


یلدا :
سلام خانمی نمیشه مثل ته جین بزاریم تو دیگ دم بکشه؟
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: