مریم بانو


برنج: 3 پیمانه

هویج: 6 عدد متوسط

پیاز: دو عدد بزرگ

گوشت: به اندازه مورد نظر(من از نصفه سینه مرغ استفاده کردم. از گوشت چرخ شده هم میشه استفاده کرد)

زرشک: نصفه لیوان

زعفران: به انداره نیاز

ابتدا هویجها رو خلالی خرد میکنیم قدش به اندازه یک چوب کبریت و کمی پهنتر. بعد با شعله ملایم داخل روغن سرخ میکنیم (هویج باید موقع سرخ شدن کمی هم بپزه برای همین شعله رو زیاد نکنید)

پیاز رو سرخ میکنیم و گوشت چرخ کرده یا تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. برنجمون رو آبکش میکنیم و اول یه لایه برنج میریزیم بعد کمی زعفران روی برنج میریزیم بعد هویج،پیاز و گوشت،زرشک رو به ترتیب اضافه میکنیم و دوباره برنج میریزیم و مثل ترتیب قبل مواد رو اضافه میکنیم



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک شکلاتی


پنینی بادمجان eggplant panini


اسموتی موز و کره بادام زمینی


کیک لیمو






نظرات شما


مامان طه :
عالیه ممنونم ازت

من عاشق هویچ پلو ام
مامان طه :
عالیه ممنونم ازت

من عاشق هویچ پلو ام