مریم بانو


تکه های مرغ را با یه پیاز درشت و نمک و فلفل و ادویه و یه دونه چوب دارچین و نصف لیوان آب میپزیم. بعد از پخت کمی زعفرون بهش میزنیم و در روغن سرخ میکنیم. آب چهار تا پرتقال رو میگیریم و به مرغهای سرخ شده مون اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکم بجوشه و طعم پرتقال به خورد مرغ بره. نوش جانتون



به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ بوقلمون


همبرگر مخلوط ابتکاری


تره پلو


قیمه نثار






نظرات شما


بانو :

سلام عزیزم
آب پرتقال حتما باید طبیعی باشه؟
آخه الان فصلش نیست
بد مزه میشه با این آب پرتقالای کارخونه ای درست کنیمش؟

----------------------------------------------------------------

عزیزم من با آب میوه کارخونه ای درست نکردم نمیتونم نظری بدم

میتونی امتحان کنی

میشاد :

ممنون عزیز لطف کردی

میشاد :

سلام خانومهای هنرمند
خانومی مرغ که کاملا پخت و زعفرون ساییده آب شده میزاریم بمونه؟

*************************

سلام عزیزم وقتی مرغ پخت زعفرونیش میکنی و میذاری سرخ بشه یعنی زعفرونو یا با قلم مو می مالی بهش یا اینکه تو زعفرون غوطه ور میکنی و در میاری میندازی تو روغن سرخ بشه