مریم بانو


مواد لازم:

سیر: چند حبه

بادمجان:سه عدد

گوجه:دو عدد

تخم مرغ: دو عدد

در ابتدا بادمجون رو روی گاز کبابی کردم. بعد که کمی خنک شد پوسته روش رو جدا کردم و با پشت چنگال تکه تکه کردم. سیر رو داخل روغن تفت دادم. بادمجونها رو بهش اضافه کردم و گوجه که پوستش رو گرفتم و نگینی خرد کردم رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم تفت بخوره. در اخر هم تخم مرغ بهش اضافه میکنیم.

البته من اول تخم مرغها رو هم زدم بعد تو روغن سرخش کردم و بعد هم از مواد میرزاقاسمی داخلش ریختم.



به شما پیشنهاد میکنیم :





پوره سیب زمینی و پاپریکا


کاپ کیک شکلاتی


دوپیازه


کیک پیتزا(پیتزا تو پر)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است