از شف طیبه عزیز
شامی نارنجی با عدس 
عدس قرمز 125 گرم 
پیاز 1 عدد 
هویچ ریز رنده شده 250 گرم 
بنیر چدار رنده شده 100 گرم 
آرد سوخاری 150 گرم 
کنجد 100 گرم 
تخم مرغ 2 عدد 
عدس رو با دو لیوان آب بذارید بپزه تا نرم بشه.هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره. اگه آبش کم شد بهش آب اضافه کنید. در نهایت نباید آب داشته باشه.حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده شده و 40 گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل میکسش کنید. مخلوط کاملا نرمی بدست میاد ولی اونقدر خمیری نیست که بتونه به تنهایی فرم خودش رو حفظ کنه.کنجد و آرد سوخاری رو مخلوط کنید و تخم مرغها رو هم با 2 ق غ آب توی یک کاسه بزنید تا یکنواخت بشه.با یک قاشق غذاخوری، یک قاشق از مخلوط کف دستتون بریزید و گلوله اش کنید ( اگه دستتون رو مرتب خیس کنید ، به دستتون نمی چسبه) و بعد توی تخم مرغ بغلطونید و بعد هم توی کنجد. کمی با کف دست بهش فشار بدید که پهن بشه. همه رو توی یک سینی که کاغذ روغنی کفش گذاشتید بچینید و برای نیم ساعت توی فریزر بذارید. حالا با رو غنی که حسابی داغ شده، روی حرارت متوسط سرخشون کنید. هر طرف 3 دقیقه. تا زمانی که طلایی بشن 
http://www.cheftayebeh.ir/2010/04/blog-post_4920.html
کار آوا


به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک پنیر خامه ای مغزدار 2


لوبیا پلو با گوشت


بیسکوتی آجیلی Nutty Biscotti


دمی لوبیا پلو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است