مواد لازم :
موتزارلای قالبی: ۵۰۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۸پیمانه ، رنده شده
برنج (ترجیحاً برنج گرد): ۴ پیمانه
نمک ، فلفل: اندکی
جعفری: دو سوم پیمانه ، ساطوری
ریحان: یک قاشق سوپخوری ، ساطوری
پنیر پارمزان: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
پودر سوخاری: یک و نیم پیمانه
 
طرز تهیه :
در قابلمه ای روغن زیتون را ریخته و سیر را با آن تفت دهید . پس از آن گوجه فرنگی را ریخته‌، بعد از جوش آمدن برنج را اضافه کره به همراه نمک و فلفل به صورت کته بپزید تا حدی که ته دیگ نبندد. بعد از پخت برنج آن را در سینی ریخته و خنک کنید و با پشت قاشق برنج پخته شده را کمی له کنید . جعفری و ریحان خرد شده ، پنیر پارمزان و ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ را اضافه کرده خوب ورز دهید . از این مواد به اندازه نارنگی کوچک برداشته داخل آن را با دست گود کرده و یک تا ۲ تکه موتزارلا بگذارید و خوب ببندید و به صورت تخم مرغ شکل دهید. سپس در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن فراوان سرخ کنید.
کار آوا
ااا

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شیر داغ


آرانچینی برنج (Arancini di riso)


جعبه اردور با نان تست


کوکو عدس






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است