الی بانو


 

طرز تهیه.
 
اول زردآلوها رو با غذاساز یا مخلوکن له کنید به حدی که آب نندازه بعد با شکر مخلوط کنین و روی
 
حرارت قرار بدین تا قوام بیاد بعد زعفرون را بهش اضافه و  پودر ژلاتین رو کاملا حل کنید. زیر مارمالادو خاموش کنین و ژلاتین رو اضافه کنین و کاملا مخلوط کنین بعد از اینکه سرد شد داخل شیشه بریزین
 
بب


به شما پیشنهاد میکنیم :





سمبوسه


کرم کارامل


سوفله توت فرنگی


شیرموز کاکائو






نظرات شما


سحرناز :

سلام عزیزم. چقدر زردالو و شکر؟ با هلو و یا کیوی هم همینجوری درست میشه؟

----------------------------------------

بستگی داره زردآلو ها ترش باشن یا شیرین

اگه مثلا 1 کیلو زردآلو ترش داری 1 تا 1 کیلو و 200 گرم شکر میخواد اگه شیرین هستن 800 گرم تا 900 گرم شکر میخواد

قناد باشی :
مو این مارمالده خیلی خوردوم خیلی خوشمزه ی
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: