مواد لازم
 
شکلات کاکاوئی 120گرم
 
شیر4 قآشق غذاخوری 
 
شکر 3 قاشق غذاخوری
 
پنیر خامه ای 250گرم
 
خامه فرم گرفته شده 250گرم
 
بسکویت ساقه طلایی یا دایجستیو 1 بسته
طرز تهیه :
1. شکلات رو به همراه 2 قاشق غذاخوری شیر روی اجاق گاز میزاریم تا شوکلاتمون آب بشه با شعله ملایم .
 
2. توی یک ظرف دیگه ای پنیر خامه ای رو با شکر قاطی میکنیم با همزن و وقتی خوب با هم مخلوط شدند
بعد از یکی دو دقیق هم زدند حالا شکلات آب شودمون رو به پنیر خامه ای اضافه میکنیم و هم میزنیم تا
کامل و یک دست بشه این مخلوط .
 
3. و حالا در مرحله آخر خامه مو رو که قبلا با کمی پودر قند و وانیل هم زدیم و فرم گرفته رو به مخلوط
شکلات و پنیر خامه ایمون اضافه میکنیم و به آرومی خامه رو مخلوط میکنیم به شکلات تا کامل مخلوط هم
بشند ، حالا این مخلوط کریمی ما آمادست میریم سراغ کراست.
 
4.بسکویت رو خوب خورد میکنیم و وقتی حسابی پودر شود بهش 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم و
2 تا 3 قاشق غذاخوری کره آب شده و هم میزنیم تا کره به خورد بسکویت بره .
توی یک ظرف یا قالب پای بسکویت رو میریزیم پهن میکنیم تا صاف و یک دست بشه و حالا ون مخلوط
کرمی که درست کردیم رو روی این بیسکویت میریزیم و میزاریم تو یخچال واسه3 تا 4 ساعت تا حسابی
جا بیوفته و دسر ما آماده بشه
ب


به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ چیکن پنیری


سس انار و آلوچه جنگلی مخصوص مرغ


کوکی الفاخر ( alfajores )


کیک قابلمه ای بدون فر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: