من دقیقا از این دستور درست کردم اینم لینکش:http://lazica.blogfa.com/post-262.aspx
 
مواد لازم:
 
بیسکوئیت پودر شده                              ۲۵۰گرم
 
کره ذوب شده                                        ۱۲۵گرم
 
مواد میانی:
 
پنیر خامه ای                                         ۲۵۰گرم
 
شکر                                                      ۵۰گرم
 
پودر ژلاتین                                             ۱قاشق سوپحوری
 
آب                                                         ۴/۱پیمانه
 
خامه                                                      ۲۰۰گرم
 
وانیل                                                      ۴/۱قاشق چایخوری
 
مواد رویه:
 
پودر ژله انار                                                ۱بسته
 
اناردون شده                                              ۱پیمانه
 
طرز تهیه:
 
۱.ابتدا بیسکوئیتها رو پودر میکنیم.
 
۲.پودر بیسکوئیت رو در کاسه میریزیم و کره ذوب شده(با حرارت غیر مستقیم)رو اضافه، بیسکوئیت و کره نرم شده رو با نوک انگشت کاملا با هم مخلوط میکنیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت بره.
 
 ۳. توی ظرف پیرکس سلفون میکشیم(قالب کمربندی به قطر بیست سانت رو با روغن مایع چرب میکنیم) و مخلوط بیسکوئیت وکره رو در کف قالب خیلی خوب پهن و صاف می کنیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدیم تا فشرده بشه،بعد در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره(۷تا۱۰دقیقه)کافیه.
 
۴.پنیر خامه ای ، شکر و وانیل رو در کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط بشن(در حد مخلوط شدن کافیه).
 
 ۵.خامه صبحانه رو هم اضافه و دوباره با همزن در حد مخلوط شدن میزنیم.
 
۶.حالا پودر ژلاتین که بن روش بن ماری آماده کردیم رو اضافه و با قاشق خوب هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.
 
۷.قالب رو از یخچال خارج میکنیم و مخلوط پنیر رو روی بیسکوئیت پهن می کنیم و کمی قالب رو تکون میدیم تا مواد روی بیسکوئیتها کاملا یک سطح قرار بگیره باز در یخچال قرار میدیم تا کرم یک مقدارخودش رو بگیره.
 
۸.در این فاصله ژله انار رو آماده می کنیم.
 
۹.انار دون شده رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم بعد در یخچال یا فریزر میذاریم تا کاملاخنک بشه.
 
۱۰.و در نهایت ژله رو آروم روی کرم میریزیم و در یخچال میذاریم بعد از اینکه ژله خودشو گرفت روی قالب سلفون میکشیم تا به مدت ۱۲ساعت در یخچال بمونه.
 
برای جدا کردن از قالب ابتدا کناره های چیز کیک رو به کمک یک چاقو یا کاردک از قالب جدا میکنیم و بعد  به آرومی قالب رو باز و جدا میکنیم،برای جدا کردن کف قالب هم با کمک چاقو کمی جدا کرده و با یک کفگیر کاملا صاف کیک رو به ظرف سرو منتقل میکنیم.

للل



به شما پیشنهاد میکنیم :





ماش پلو


پیراشکی با خمیر شف عثمان


کوکی الفاخر ( alfajores )


لقمه های پنیری






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است