99/02/03--الی بانو


 با یه آموزش درجه یک اومدم . که البته متاسفانه عکس مراحلش از روی گوشیم پاک شده
اما خب سخت نیست که نتونید درستش کنید. خیلی راحت و به شددددت خوشمزززززززه اس
 
 
 
 
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه یا 187 گرم
شیرنارگیل سه چهارم پیمانه ( 3/4 پیمانه)
کره 1 پیمانه یا 225 گرم ( یا مارگارین)
تخم مرغ سه عدد درشت 
پودر نارگیل 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه یا 100 گرم
نمک نصف ق چ
وانیل یک ق چ
اسانس بادام در صورت تمایل چند قطره
همه ی مواد همدمای محیط باشن
اولین اموزش تیر ماه رو با یاری خداوند شروع می کنیم انشاالله درست کنید و لذت ببرید ،دوستان عزیز برای اندازه گیری مواد میتونید لیوان دسته دار فرانسوی هم  استفاده کنید. 
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و سه بار الک کنید،قالب میان تهی رو چرب و آرد پاشی کنید. قالب من با قطر 25 د گودی مناسب هست. هر قالبی دارید باید مایه ی کیک نصف قالبو پر کنه. با این کار زیاد درگیر سایز قالب نمیشید .مگر موارد خاص فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 کره و شکر رو در کاسه ریخته و دو دقیقه با دور متوسط همزن بزنیدتخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و هر کدام رو دو دقیقه بزنید. این مرحله بسیار مهمه حالا شیر نارگیل رو اضافه کنید و باز چند ثانیه با همزن اونو با مایه مخلوط کنیدوانیل و اسانس رو هم اضافه کنیددیگه همزن رو کنار بذارید 
مخلوط آرد رو اضافه و با کمک لیستک به آرامی و به صورت دورانی به خورد مایه بدین. مواظب باشید زیاد هم نزنید روی پف کیک تاثیر میذاره پودر نارگیل رو هم اضافه و مثل آرد به خورد مایه بدین مایه آماده است اونو داخل طبقه ی وسط فر بذارید .زمان پخت این کیک با یک فر استاندارد 60 تا 70 دقیقه است ،شما از دقیقه ی 45 دیگه چک کنید . اگه خلال دندان تمیز خارج بشه یعنی پخته. 
و اگه تا دقیقه ی 70 همچنان کامل نپخته بود تا ده دقیقه اضافه تر زمان بدین. خلاصه قلق پخت بستگی به فر شما داره.در ضمن تا بیست دقیقه یا نیم ساعت اول اصلا در فر رو باز نکنید. روی پفت تاثیر میذاره بعد از پخت از فر خارج کنید و بعد از ده دقیقه کیک رو روی یک توری برگردونید تا خنک بشه. اگه قالب رو خوب با کره چرب و بعد آرد پاشی کرده باشید همین که دورش رو با چاقو آزاد کنید  راحت برمیگرده .برای تزیینش . من شیر عسلی و شیرنارگیل رو مخلوط کردم و روی کیک ریختم و روی اونو با نارگیل رنده شده و توت فرنگی تزیین کردم.وقتی داغه موقع برش ترد هست. پس بذارید کاملا سرد بشه و بعد برش بزنیدبافتش خیلی خیلی لطیف و خوش عطر هستش.چون تو یخچال منسجم میشه ده دقیقه قبل از سرو از یخچال خارجش کنید.کیک هایی که با کره درست میشن تو یخچال منسجم میشن. اما یکم بیرون بمونن باز تازگی و لطافتشون بر میگرده پف کیک عالیه . 
 البته فکر میکنم بجای شیر نارگیل بتونید از خامه ترش. یا شیر یا باترمیلک استفاده کنید. مطمئن نیستم البته میتونه یه گزینه ی عالی برای روز عید فطر باشه.
 
 
 
طرز تهیه شیر نارگیل 👇
 آب موجود در نارگيل رو در يك ليوان ريخته و فيله هاي نارگيل رو هم در غذاساز ميريزيم.دستگاه رو روشن ميكنيم تا تيكه هاي نارگيل خورد بشن
آب دورن نارگيل كه از قبل جدا كرده بوديم رو به خورده هاي نارگيل اضافه ميكنيم. و مجددا دستگاه رو روشن ميكنيم.هر نارگيل متوسط حدودا كمي بيش از نيم ليوان آب در مركزش داره.
شما نيم ليوان آب جوش معمولي هم در اين مرحله درون غذاساز ميريزيد.مجددا دستگاه رو روشن ميكنيم. به مدت 5 دقیقه يه دونه تنظيف بر ميداريم روي يه كاسه بزرگ قرار ميديم به طوري كه لبه هاي تنظيف از كاسه بيرون بزنه.حالا مخلوط نارگيلي رو توش ميريزيم.چهار گوشه پارچه رو بلند ميكنيم و بقچه اش ميكنيم و روي يه كاسه ميگيريم و با تمام قدرت فشارش ميديم. اينقدر فشارميديم تا تمام آبش گرفته شه.با اين ميزان حدود يك و نيم تا دو ليوان شير نارگيل خواهيم داشت.اگر مايليد باز ميتونيد تفاله نارگيلها رو با يك ليوان ديگه آب جوش بريزيد توي مخلوط كن و همين مراحل رو تكرار كنيد ولي شير نارگيلي كه بدست مياد رقيق تر و كمرنگ تر خواهد بود.تبريك ميگم شما با موفقيت توي خونه خودتون اونم دست تنها يك عالمه شير نارگيل درست كرديد بسيار با كيفيت و به مراتب ارزون تر.
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ دونر کباب با سبزیجات


کاپ کیک شکلاتی


منوی دی ماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


دسر دنت قهوه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است