99/02/02--الی بانو


کتلت یا کباب دیلمی  🍢🍗🌭
طعم این غذا  تند و ترش هستش که هم روی توری روی ذغال هم داخل تابه روی گاز میتونید کبابش کنید. فقط مواظب باشی خیلی مایه آبدار نباشه که از هم نپاشه.
 گوشت 300 گرم... سیب زمینی سه عدد متوسط...پیاز دو عدد متوسط،تخم مرغ یک عدد  .
 نمک... فلفل قرمز و سیاه و سفید از هر کداو نصف یا یک ق چ بنا به سلیقه ( من فلفل قرمز تازه ی خشک استفاده کردم) آرد سوخاری یا سفید سه ق غ 
ریحان و تره و جعفری تازه یا خشک از هر کدام یک ق غ یا بیشتر بنا به ذائقه... زردچوبه یک ق چ 
پودر لیمو یک ق غ سر پر
 آب لیموترش دوتاسه ق غ درصورت تمایل 
پودر زیره ی سبز یک ق چ 
زعفران پودر شده من نصف ق چ ریختم میتونید دم کرده یک ق غ بریزید
 ادویه معطر یک ق چ ( من گرام ماسالا ریختم)...
سیب زمینی و پیاز رو جدا جدا رنده کنید. و آبشون رو یکم بگیرید که خیلی شل نباشن و با گوشت و بقیه مواد داخل یک کاسه بریزید.با هم مخلوط کنید و ورز بدین.خب حالا نیم ساعت بذاریدش یخچال 
 
 
 
 
بعد به صورت کبابهای بزرگ داخل تابه رو گاز یا روی کباب پز درستشون کنید.من با نان لواش به صورت ساندویچ خونگی سرو کردم. خیلیییی خوشمزه بود.باید داخل نان لواش اول یکم جعفری بریزین. بعد یه کباب روش بذارین. و روی کباب سس گوجه و یا سس کچاپ تند بریزین. من همیشه یه سس مخصوص دارم از اون هم میریزم.
 
 
 
 
 
یکی از سس های محبوب رستورانمون هم هست. دستورش رو طوری که به همون اندازه خوشمزه باشه براتون میذارم.بعد یه لایه پیاز و سماغ هم روش بریزید. خیارشور هم بذارید و ساندویچ کنید. خیلی خوشمزه است .
اینم داخل بشقاب . با برنج هم خیلی خوشمزه میشه.اگه خواستین مثل برگر درستش کنید میتونید سیب زمینی و تخم مرغ رو حذف کنید و باهاش یک برگر عالی درست کنید من به همین شکل توی رستوران ارائه اش میدم و طرفدار هم داره.
 
 
 
 
طرز تهیه سس 👇
دو ق سس مایونز و یک ق کچاپ و دو ق ماست رو مخلوط کنید . پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و آویشن و نعنا خشک و پودر پیاز و در صورت تمایل خیارشور رنده شده و آب لیموترش هم بهش اضافه و مخلوط کنید. برای ساندویچ عالیه.
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کرم هلو


کیک شکلات موس 3 لایه


آش دوغ اردبیل


کباب تابه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است