99/02/02---مریم بانو


ران مرغ 2 عدد
آلبالو دو مشت
گوجه سبز پنج الی شش عدد( دلخواه میباشد) 
ریحان یا ترخون چند برگ
آرد ذرت نصف قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه :
مرغ را خوب بشویید. نمک و پاپریکا و زردچوبه بهش بزنید. اگر فرصت دارید برای یکساعت بزارید داخل یخچال
از سینه مرغ هم میشه برای این غذا استفاده کرد اما چند تکه کنید تا بعدا پختش راحتتر باشه
 
 
 
 
مقداری کره و روغن را داخل ماهیتابه بریزید. گرم که شد مرغ را داخلش بزارید و شعله رو کم کنید کره برای خوش عطر شدن مرغ هست. میتونید حذفش کنید. یا از کره محلی استفاده کنید ضمنا روغن جامد طلایی لادن با عطر زعفران گزینه خوبی برای سرخ کردن مرغ ها هست. طعم خوبی به غذا میده بعد از یک مدت مرغ آب میندازه. زمان بدید تا بپزه و آب مرغ کشیده بشه. اینجوری هم سرخ میشه هم میپزه. بزارید خوب طلایی بشه مرغ که در حال پخت هست  .
سس مخصوصش رو آماده کنید👈. آلبالو و گوجه سبز رو بریزید داخل قابلمه حدود نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشه.
 
 
 
 
در قابلمه رو ندارید که بعدا با وضعیت هولناکی مواجه نشید، جوش که اومد شعله رو.کم کنید و حدود بیست دقیقه روی گاز باشه تا آلبالویی  و آلوچه ها نرم بشن حالا باید صافش کنید. الک یا صافی رو روی یه قابلمه بزارید. اول با پشت قاشق فشارش بدید. برای اینکه خوب شهدش جدا بشه لازمه از دستتون کمک بگیرید. حسابی بچلونیدش تا فقط هسته و پوست میوه باقی بمونه
 
 
 
 
 
 
 
هر از چند گاهی زیر الک رو دست بکشید چون این سس غلیظ هست و.ممکنه راحت خارج نشه ببینید چه سس  غلیظ و خوشرنگی به دست آوردیم
حالا این سس رو بزارید روی حرارت. چند برگ ریحان یا ترخون،کمی نمک و فلفل سیاه و به دلخواه کمی رنده پوست لیمو داخلش بریزید. چند دقیقه که جوشید آرد ذرت را داخل آب سرد مخلوط کنید و بهش اضافه کنید. باز هم زمان بدید تا بجوشه در مرحله ای که مرغ آب انداخت میتونید یک پیاز بهش اضافه کنید تا بوی زخم مرغ رو بگیره. اماحواستون باشه ای مرغ که کشیده شد حتما پیاز رو خارج کنید مرغ سرخ شده را داخل ظرف سرو بزارید و روش از سس بهاری بریزید. 
 
 
 
 
من برای اینکه ظاهر زیباتری پیدا کنه چند دانه آلبالو هم به مرحله آخر پخت سس اضافه کردم میتونید آلبالو رو فریز کنید و هر زمانی که دوست داشتید این سس رو درست کنید با روغن باقیمانده از سرخ کردن مرغ هم برای اقایونی یا اهل خانواده ای که وابسته به سس سنتی مرغ هست استفاده کنید. به اینصورت که یک پیاز رنده شده را داخلش تفت بدید. بعد کمی رب گوجه اضافه کنید و با نصف لیوان آب زمان بدید که بجوشه. میتونید آلو هم اضافه کنید. این سس رو جدا سرو کنیدسس بهاری رو حتما بچشید. اگر نیاز بود بهش شکر اضافه کنید. اینو بنابر ذایقه خودتون تنظیم کنید .
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





حلوا آرد گندم


سمبوسه جنوبی


مربای بالنگ


نان روغنی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است