99/02/02--الی بانو


 با آموزش یه پیتزای متفاوت مخصوص هندوستان در خدمت شماهستم.امیدوارم شما هم مثل ما از درست کردن و میل کردن این پیتزا لذت ببرید.
 
 
 
 
 
مواد لازم برای دو پیتزا : 
یک سینه مرغ مکعبی خرد شده 
 دو حبه سیر... 
فلفل تندیک دوم ازیک فلفل یافلفل خشک
 روغن زیتون. . 
پیاز خلالی خرد شده نصف از یک پیاز پنیر موزارلا و پارمزان ( یا فقط پنیر پیتزا یا هر پنیری دوست دارین ) 
 کمی گشنیز...
 کره یک ق غ
مواد لازم برای ماریناد 👇
زیره نصف ق چ... فلفل قرمز نصف ق چ... زنجبیل یک دوم ق چ... گرام ماسالا نصف ق چ... فلفل سیاه و سفید نصف ق چ.... نمک... آب لیمو ترش یک ق م.... ماست یا خامه دو ق غ ...دارچین یک چهارم ق چ
برای سس👇 
رب گوجه یک یا دو ق غ ....ماست یا خامه دو ق غ.
برای خمیر 👇
 آرد دو پیمانه ... روغن یک چهارم پیمانه... نمک نصف ق چ...شکر یک ق مرباخوری... آب ولرم نصف تا سه چهارم لیوان... خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری...
 
 
 
 
خب اول خمیر رو آماده کنید.آرد و روغن و نمک و شکر و خمیر مایه فوری رو داخل یه کاسه ی بزرگ بریزید . آب رو اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن و کوبیدن خمیر در کاسه. حدود 10 دقیقه حتما حسابی ورز بدین.اگه که شل بود کم کم آرد و اگه سفت بود کم کم آب اضافه کنید و ورز بدین تا خمیری لطیف بدست بیاد و به دست نچسبه.رو و اطراف خمیر و داخل کاسه رو چرب کنید. یه + هم با چاقو رو خمیر بزنید . و روشو سلفون کشیده و با یه حوله یا پتو کاسه رو بپوشونید و 45 دقیقه بذارید ور بیاد.
این همون خمیر شف عثمان هستش . فقط با نصف مواد درست کردم.
خب مرغ رو مزه دار کنید .مرغ رو با مواد ماریناد در یک کاسه مخلوط کنید و نیم ساعت بذارید طعم ها به خورد هم بره..  البته بیشترم بمونه ایراد نداره تو مدتی که مرغ مزه دار میشه سس رو حاضر کنید.در یک تابه یک ق کره بریزید بذارید ذوب بشه.. سیر و فلفل سبز اضافه و تفت بدین ( من فلفل نداشتم )
من فلفل خشک استفاده کردم.بعد ادویه ها رو اضافه کنید. و دو دقیقه تفت بدین.
اگه فلفل تازه ریختین بعد از دو دقیقه خارجشون کنید و بذارین کنار دیگه لازمش نداریم حالا سس یا رب گوجه و نمک رو اضافه  کرده و بذارید غلیظ بشه . لازم به ذکره که من ماست رو هم تصمیم گرفتم از این سس حذف کنم . شما هم حذفش کنید . همون مقدار ماست ماریناد کافیه .خب حالا مرغ ها رو با مواد که باهاش مزه دار شده بود به سس اضافه کنید.هم بزنید تا مخلوط بشه و پنج تا ده دقیقه بذارین با هم بپزن
 
 
 
 
حالا دیگه خمیر هم آماده شده.فر رو روی 190 درجه روشن و گرم کنید.خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید  و به هر شکلی دوست دارین روی یه سطح آرد پاشی شده پهن کنید. ضخامتش هم به سلیقه ی خودتون بستگی داره روی خمیر رو روغن زیتون بکشیدروی لایه ی روغنی یه لایه پنیر بریزین.
 
 
 
 
حالا یه لایه از مرغ روش بریزین روی مرغ رو با پیاز و گشنیز ( یا ترخون و ریحون ) خشک یا تازه تزیین کنید.پیتزا رو به مدت پانزده تا بیست دقیقه یا وقتی حاشیه یپیتزا طلایی بشه داخل فر بذارین میتونید با گریل روی پیتزا رو هم طلایی تر کنید. من اینکارو نکردم.طعمش واقعا بر خلاف شک و تردیدی که دارین عالیه. طعمش ادویه ای پنیری با کمی تندی هست. 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





دو نوع سس بشامل


کتلت مرغ و بادمجان


کوکی رولی دو رنگ


مربا کدو حلوایی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است