99/02/02--الی بانو


رولت سینابون شعریه  🌯🌯🌯
 
امروزبا آموزش تک و خاص و کاملا ابتکاری رولت دارچین شعریه در خدمت شما هستم. مواد لازم برای رولت:
 
 آرد 90 گرم. 
شکر 90 گرم ،آسیاب شود 
عسل یک ق مرباخوری 
تخم مرغ سه عدد 
وانیل یک ق چ 
آب جوش یک ق غذاخوری 
مواد لازم برای لایه شعریه 
سویان یا شعریه یا همون ورمیشل پاکستانی یک بسته 
پنیر خامه ای 150 گرم 
شیرعسلی نصف قوطی 
گردوی خرد شده نصف پیمانه 
گلاب سه چهار ق غ 
هل پودر شده یک ق چ 
کره صد گرم 
دارچین 1 تا 2 ق م 
برای لایه شکلاتی
خامه صبحانه یک پاکت دویست گرمی عسل یک ق غ 
شکلات نیمه تلخ یا تلخ 100 گرم ( ترجیحا تلخیش بیشتر باشه)
 
 
 
 
ابتدا میریم سراغ رولت.  فر رو روی 220 درجه روشن و گرم کنید،یک قالب 30 در 40 رو چرب کرده و داخلش کاغذ روغنی بندازید. آرد رو الک کنید،سفیده و زرده تخم مرغ رو از هم جدا کنید،سفیده رو آنقدر با همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید بشه و بذاریدش داخل یخچال
زرده تخم مرغ رو چند ثانیه بزنید، شکر و آب جوش رو بهش اضافه و بزنید . یکی دو دقیقه عسل و وانیل رو هم اضافه و باز مخلوط کنیدحالا همزن رو کنار بذارید. و سفیده رو در دو مرحله به زرده اضافه کرده و با لیستک با مواد به صورت دورانی مخلوط کنید،یادتون نره شکر رو آسیاب کنید برای رولت .
خب حالا سفیده رو اضافه و مخلوط کنید. بعد آرد رو کم کم اضافه و با مایه مخلوط کنید تا یکدست بشه.خیلی حساسیت نداره چون نمیخوایم رولت خیلی پف کنه .راستی عسل رو بخاطر این استفاده میکنیم که رنگ رولت طلایی تر بشه مایه رو داخل قالب بریزید . چند بار روی کابینت بکوبید که حبابهای داخلش بترکه قالب رو به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر بذارید .
 
 
 
 
با خلال دندون تست کنید پخته باشه. مراقب باشید کناره هاش خیلی خشک نشه وقتی از فر خارجش کردید یه سینی روی قالب بذارید که خشک نشه و یه ده دقیقه خنک تر بشه.
 
 
 
 
بعد سینی رو برداشته و روی کیک یه کاغذ روغنی یا پارچه بذارید،آروم کیک رو با کمک کاغذ زیری رول کنیدو بذارید یه نیم ساعت خنک بشه .اگه موقع رول کردن کیک زیادی داغ باشه بعد از خنک شده کاغذ بهش میچسبه در طول این مدت مواد میانی رو آماده کنید.
 
 
 
 
 
 
 رشته سویان رو خرد کنید. کره رو داخل تابه بریزید تا ذوب بشه رشته ها رو داخل کره بریزید و تفت بدین تا خامیش گرفته بشه حدود پنج تا ده دقیقه مراقب باشیدا زود میسوزه حالا گردو و هل و دارچین و اگه دوست دارین یکم زعفران و گلاب رو داخلش ریخته و مخلوط کنید
بعد شیر عسلی رو اضافه کنید،حالا پنیر خامه ای رو اضافه و مخلوط کنیداین هم کرم باقلوایی بذارید یه ده دقیقه خنک بشه . بعد رول رو آروم باز کنید . کاغذش رو بردارین. و از مخلوط باقلوایی روی رولت پهن کنید،البته میتونید قبلش با شهد یا شربت زعفرانی رولت رو نمناک کنید. همون کاغذ رو دورش بذارید و رولت بذارید یخچال.
 
 
 
 
 
 
 
 
حالا گاناش رو آماده کنید. خامه رو داغ کنید ولی نجوشه و زیرشو خاموش کنید . بعد شکلات خرد شده رو داخلش ریخته هم بزنید تا یکدست بشه . و عسل هم اضافه و مخلوط کنید بذارید خنک بشه و بعد روی رولت بکشیدش من از باقیمونده کرم باقلوایی. باقلوا انگشتی درست کردم. ریختمش داخل ظرف و صافش کردم و گذاشتم یخچال بعد برش دادم و نصفشو داخل گاناش فرو کردم و به عنوان تزیین روی رولت چیدم. حتما اول رولت و باقلوا رو بذارید یخچال که شکلات خودشو بگیره بعد تزیین کنید،این رولت طعم باقلوا داره. و بسیاااااار خوشمزه اس
 
 
 
 
 
 
 
 
در ضمن👈 رولت رو مثل همیشه با خامه فرم گرفته هم میتونید پر و تزیین کنید. یا با مربا یا کرم پنیر و ... ولی این معرکه اس امتحان کنید. بذاریدش یخچال یه شب یا چند ساعت بعد برش بزنید. . البته روشو حتما بپوشونید.
👈 پیشنهاد میکنم یه لایه دارچین یا پودر کاکائو روی کرم الک کنید که خوشگل تر بشه،
 راستی👈 اون باقلوا انگشتی ها خودش یه دستوره ها . از درست کردنش غافل نشید که بسی عالی و راحته . برای پذیرایی معرکه است. 
 میتونید 👈شکلات رو داخل پودر پسته فرو کنید.
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





یا علی گفتیم و...


کیک اسفنجی با رویه شکلاتی


جوجه کباب ترش


پیتزا قلبی والنتاین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است