99/02/01--الی بانو


این دستور توسط خیلی از دوستان امتحان شده و همه راضی بودند
دوباره میزارم دستورو چون خیلی دلبره عکسشون
 
 
 
 
 
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
وانیل
۱ پیمانه شکر
کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع
۱ پیمانه شیر ولرم
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
۲ قاشق چایخوری نسکافه
گردو درشت خرد شده (اختیاری)
-
برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفیر و کرم رنگ  شه حدود 5 تا 10 دقیقه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه
 
 
 
بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین .
 
 
 
 
برای سس شکلاتی 
100 گرم خامه رو با یک چهارم پیمانه شیر و 100 گرم شکلات شیری یا نیمه تلخ روی حرارت مدام هم بزنید تا یکدست بشه اما نجوشه . ( من یک ق م نسکافه هم داخلش ریختم)
 
 
 
 
 
 
همینطور میتونید سس کارامل ساده (بدون پنیر) یا  پنیری استفاده کنید با این دستور:
، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد 100 گرم خامه ولرم یا گرم رو اضافه و مخلوط کنین بعد 100 گرم پنیر خامه ای همدمای اتاق اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین .
نکته: میتونین  پنیر رو هم میتونید حذف کنید .
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سیب و هلو


نشا


کروکت گوشت


شامی گوشت و بادمجان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است