99/01/30---Chicken tandoori burger---الی بانو


برگر چیکن تندوری 🍔🍔🍔
یه ساندویچ عااالی مدیترانه ای
 
 
 
مواد لازم برای شش برگر :
سینه مرغ یک عدد
پیاز چه سه عدد کامل
گشنیز خرد شده سه ق غ
زیره ی سبز دو ق چ
ادویه گرام ماسالا یک ق چ
پودر هل یک ق چ
زنجبیل تازه رنده شده یک ق غ
نمک و زردچوبه
فلفل قرمز و سیاه و سفید از هر کدام نصف ق چ
آب لیمو ترش دو ق غ
خیار دو عدد
پیاز ترجیحا قرمز یک عدد
نان تافتون یا پیتا یا برگر
برای سس:👇
ماست چرب و بی آب یا ماست سون یا ماست یونانی  سه یا چهار ق غ
پیاز چه خرد شده یک ق غ
جعفری خرد شده یک ق غ
فلفل سیاه و نمک
آب لیموترش تازه
نعنا تازه یا خشک 
طرزتهیه برگر چیکن تندوری👇
 
دنیای عرب، آمیزه ای از ملل متفاوت در گستره جغرافیایی وسیع هست که تنها به واسطه زبان عربی به هم متصل هستن و بعضا تضاد ها و تفاوت های فرهنگی و تاریخی بین اون ها کم هم نیست.  به دلیل وسعت، تنوع غذایی هم چشمگیر و قبل توجه هست. در مناطق حوالی خلیج فارس و شبه جزیره عربستان، غذاها ادویه دار و سنگین و الهام گرفته از مکاتب هندی و پارسی هست.کمی اون طرف تر و در نواحی مدیترانه ای مثل لبنان، سوریه و مصر غذاها سبک تر ولی با تاکید بیشتر بر مواد اولیه مرغوب از قبیل سبزیجات تازه، زیتون، نون پیتا، ارده و ... تهیه می شن. در این نواحی غذا معمولا شامل اجزای ساده تر از قبیل حمص، سالاد و ترشی و بالاخص نان پیتا هست. نون در خوراک این منطقه نقش حیاتی داره و همون جور که عرض شد در مصر برای مثال، واژه نون و زندگی در زبان مصری قدیم یکی بوده و هست.  منطقه دیگه شمال آفریقا با الهامات از آشپزی سواحیلی و شرق آفریقایی از یک سو و آشپزی اروپایی از دیگر سوست. شاید شاخص ترین مکتب آشپزی این منطقه مربوط به مراکش و خوراک تجین معروف و  بلغور گندم دم کرده کنار اون باشه.این برگر که میخوام آموزش بدم برگرفته از یک غذا به همین نام به نام چیکن تندوری هستش این برگر یه جورایی یه غذای کم کالری رژیمی و بسیار سالم و سبک محسوب میشه چون از مواد اولیه سالم و طبیعی و با کالری کم در پختش استفاده میشه
 
 
 
 
استفاده از ادویه های گرم و در کنار مصلحاتی مثل خیار و ماست این غذا رو به یک غذای کاملا سالم ومتعادل تبدیل میکنه و سادگی و  خوشمزگی و عطر بی نظیرش هم باعث میشه نتیجه کار بسیار رضایت بخش باشه و شما دوباره اون رو امتحان کنید. 
در ابتدا سینه ی مرغ رو چرخ کنیدو با پیازچه ی خرد شده و زنجبیل و گشنیز و ادویه جات و آب لیموترش و نمک و زردچوبه مخلوط کنید
داخل تابه روغن ریخته روی حرارت متوسط بذاریدکه روغن یکم داغ بشه من خودم از مقدار کمی روغن زیتون استفاده کردم شما میتونید برگر رو به شکل گریل یا کبابی یا در فر درست کنید.دستتون رو خیس کرده و از مواد به شکل یک برگر داخل دستتون فرم بدید و در روغن هر طرف رو بین سه تا پنج دقیقه با حرارت متوسط_کم سرخ کنید.
 
 
 
 
برای سس👈 ماست و نعنا و فلفل و جعفری و پیازچه و آب لیموترش و نمک رو مخلوط کنید
من خودم ماست چکیده درست کردم
یعنی ماست درست کردم بعد داخل کیسه ریختمش و چند ساعت گذاشتم چکیده شد
بسی خوشمززززززه اس. خب الان همه ی وسایل ساندویچ رو بذارید جلوتون و دست بکار بشید.ببینید الزاما مثل نون من نباید داشته باشیدنوع نون فقط سلیقه ی شماست درسته اصلش نان پیتا یا لواش و تافتون هست اما اگه نان همبرگر یا هر نوع نانی باشه اصلاااا ایراد نداره همش عالیه مثلا با سنگک هم عالیه
 
 
 
 
کلا نوع نونش مهم نیستش نان رو از وسط نصف کنید،روش یه برگر بذارید حالا خیار و جعفری رو بذارید و در نهایت سس ماست رو بریزید.یک ایده 👈 از سس ارده که برای ساندویچ شاورما لبنانی استفاده میشه  میتونید  استفاده کنید خیلی خوب میشه.
 
 
 
 
 
اون ور نون رو روی سس تا کنید و در ظرف سرو ساندویچ ها رو کنار هم بذارید.ساندویچ بسیار بسیاااااااار خوشمزه است. یه وقت نکنه خیارشور و گوجه استفاده کنید که دیگه اصلا اسمش چیکن تندوری برگر نیستش البته نه اینکه با خیارشور و گوجه و کچاپ بد بشه هانه اون مدلی هم عالیه این برگر با پلو هم عالیه مخصوصا پلو ادویه دار. 
الی بانو. ...✍
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





اکبر جوجه


خوراک ماهیچه


سس سالسای ماست


کوکو کدو و بادمجان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است