99/01/30-الی بانو


بستنی سه لایه درجه یک و بسیار ساده 
🍦🍦🍦🍦🍦
این بستنی هم زدن نداره و همین که درست کنید و بذارید فریزر بعدش بافت و طعم کاملا برابر با بستنی های بیرون رو داره حتی خیلی بهتر از اونا هم هست
 
 
 
 
مواد داخل بستنی کاملااااا سلیقه ای هست ،یعنی بیس رو که درست کنید اینکه چه طعمی باشه و با چی باشه این دیگه دست خودتون هستش .
مواد لازم برای بستنی با طعم شکلات و اوریو :👇
خامه صبحانه یک بسته 200 گرمی
بیسکوییت اوریو یا شکلاتی 1 بسته 
نوتلا یا گاناش یا شکلات صبحانه ( ترجیحا نوتلا) سه ق غ
پنیر خامه ای صد گرم
شیر عسلی 4 تا شش ق غ بسته به سلیقه کم کم اضافه کرده و بچشید
وانیل یک پنس
شکلات خرد شده یا چیپسی در صورت تمایل دو یا سه ق غ
نسکافه یک ق غ که در دو ق غ آب جوش حل شده
مواد لازم برای لایه ی معجون
خامه یک بسته دویست گرمی
شیرعسلی دو تا 4 ق غ بنا به ذائقه ممکنه بیشترم بخواین بریزین
گردو و پسته و بادام ( یا خلال ) : یک پیمانه ( نوع آجیل سلیقه ایه)
کنجد 4 ق غ 
موز یک عدد
 
 
 
 
مواد لازم برای لایه ی کاراملی;👇
خامه صبحانه یک بسته دویست گرمی
سس کارامل یا دولسه دلچه یک سوم تا نصف قوطی 
بیسکوییت شکلات 5 تا شش عدد
من بستنی رو داخل قالب لوف درست کردم ،داخل قالب رو سلفون کشیدم و کنار گذاشتم .
برای لایه شکلاتی 👇
خامه رو داخل یک ظرف ریختم
پنیر خامه ای رو هم داخلش ریخته و مخلوط کردم دقت کنید پنیر خامه ای و نوتلا و شیرعسلی رو از قبل بیرون بذارید نرم بشن نوتلا رو هم اضافه و مخلوط کردم حالا شیرعسلی رو اضافه و مخلوط کنید،نسکافه رو هم اضافه کنید
بیسکوییت ها رو داخل زیپ لاک یا کیسه فریزر ریخته و با وردنه یا گوشتکوب روش بکوبید تا خرد بشه و به بستنی اضافه اش کنیدشکلات رو هم اضافه کنید،وانیل رو هم اضافه و مخلوط کنید
 
 
 
این مایه رو داخل قالب بریزید،من یکم از بیسکوییتم موند روی مایه ریختمش و روشو یه لایه پودر کاکائو الک کردم
خب حالا قالب رو بذارید فریزر
برای لایه ی دوم 👇
خامه رو داخل ظرف بریزید،شیر عسلی و کمی وانیلم اضافه و مخلوط کنید،حالا آجیل ها رو که. خرد کردین اضافه و مخلوط کنیدکنجد هم اضافه کنید،من کنجد سفید و سیاه ریختم ،موز رو هم خرد کرده و اضافه و مخلوط کنیدیه نکته : میتونید خرما و عسل و دارچین هم داخلش بریزید که من نریختم این مایه رو روی لایه شکلاتی بریزید،باز یه لایه پودر کاکائو روش الک کنید و بذارید فریزر.
 
 
 
 
برای لایه ی سوم👇
خامه و وانیل و دولسه دلچه یا سس کارامل رو با هم مخلوط کنید.
یکم نا منظم مخلوط کنید کارامل رگه رگه معلوم باشه ،بیسکوییت هم اضافه کنید،در این لایه گردو و کیت کت خرد شده هم عالی میشه این مایه رو هم روی لایه معجون بریزید،روشو با سلفون بپوشونید و برای حداقل هشت ساعت تا یک شب داخل فریزر بذارید.بعد داخل ظرف برگردونید و برش زده و سرو کنید
طعم و بافتش عاااالیه مطمئنم خیلی زیاد خوشتون میاد. البته میتونید بستنی رو اسکوپ بزنید و داخل نان بستنی یا کاسه یا بستنی خوری و ... به صورت تک نفره سرو کنید،برش بستنی بسیار زیبا و اشتها برانگیزه با کیک خیلی خوشمزه میشه
حتی تو لایه ها میتونید کیک بذارید
داخل اسموتی یا میلک شیک ها هم میتونید چند اسکوپ بذارید و نوش جان کنیدامیدوارم درست کنید و لذت ببرید . 
الی بانو. ...✍
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ بوقلمون


برگر با فیلینگ آواکادو و نان خانگی


کیک فنجانی بدون فر


تزیینات زیبا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است