30/01/99


🍹🍹🍹🍊🍊
 
برای شروع شما باید یه کیک پرتقالی درست کنید. من خودم همیشه کیک پرتقالی هام رو از دو تا لینک زیر درست میکنم .برای موس چند تا دستور مختلف دارم. به عنوان عیدی هر سه تا رو براتون میزارم تا با هر کدوم که راحتتر هستید درست کنید. اما اول 👇
دستوری که خودم باهاش موس درست کردم.
 موس پرتقال:
آب پرتقال یک پیمانه و.نیم
ورق ژلاتین 6 عدد
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یک دوم پرتقال 
خامه 100 گرم
رنده پوست پرتقال یک ق س
آب پرتقال نباید یخچالی باشه. ترجیحا همدمای اتاق باشه، میدونید که موس با زرده یا سفیده خام درست میشه. اما چون معمولا با ذایقه ما جور نیست من روش زیر رو بکار میبرم تا خیالم راحتتر باشه یه قابلمه که داخلش آب هست رو بزارید روی گاز. آب که گرم شد ظرفی که تحمل حرارت داره رو داخلش بزارید. زرده و شکر را داخلش بریزید و با همزن بزنید.موقع هم زدن هم اجاق روشن هست، حرارت آب باعث میشه زرده یکم از خامی در بیاد، فقط خواهشا مراقب باشید. با یک دست قابلمه آب رو نگه دارید و با یک دست دیگه همزن روحسابی هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنه، حالا از روی حرارت بردارید. آب پرتقال رو اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست بشه، رنده پوست پرتقال و خامه رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله نشه. وقتی یکدست شد مواد رو داخل قابلمه مناسبی بریزید و.بزارید روی حرارت ملایم و تند تند هم بزنید، نباید به حالت جوش برسه. فقط میخواهیم کمی غلیظ تر بشه ،ورق ژلاتین را داخل آب سرد بزارید،نرم که شد خارجش کنید. روش کمی آب جوش بریزید و بزارید روی حرارت غیر مستقیم، ژلاتین که آب شد به مخلوط بالا اضافه کنید، حالا زمان بدید تا موس خنک بشه من کیک رو داخل قالب کمربندی درست کردم. تصمیم داشتم موس رو هم روش بریزم ،اما دقیقه نود تصمیمم عوض شد و لیوانی درست کردم برای اینکه اندازه هام یکدست بشه با خود لیوان قالب زدم مثل عکسهای زیر،حالا موس خنک رو بریزید داخل لیوان بزارید تا موس ببنده. بعد روش ژله پرتقال بریزید.
 
 
 
 
 
 
 
 اینم یه مدل موس دیگه 👇
البته با طعم فندق. اما خوشمزه ست خیلی .
 
خامه فرم گرفته 350 گرم
زرده تخم مرغ 6 عدد
ژلاتین 12 ورق 
شکر 200 گرم 
پودر فندق 100 گرم
نشاسته ذرت 2 ق غ
ورقه های ژلاتین را داخل آب سرد نرم کنید. بعد  کمی آب جوش بهش اضافه کنید و بزارید روی حرارت پودر فندق  روتفت بدید. زرده وشکر و وانیل رو بریزید داخل قابلمه ای و بزارید روی بخار آب جوش و با همزن بزنید تا پف کنه  یک لیوان آب پرتقال خنک رو با نشاسته ذرت خوب مخلوط کنید بعد بزارید روی حرارت و آنقدر هم بزنید تا غلیظ بشه
 بعد که خنک شد کرم،  خامه، پودر فندق و ژلاتین رو با هم مخلوط کنید،البته یادتون باشه پودر ژلاتین رو مرحله آخر آماده کنید یعنی بعد از خنک شدن کرم
 من خودم این دستور رو خیلی دوست دارم. میتونید فندقش رو حذف کنید و داخلش رنده پوست پرتقال بریزید.
راستی این مقدار حجم زیادی موس بهتون میده. برای یه کیک بین 20 تا 25 سانت،  نصف مواد هم کافیه.
 
 
 
 
 اینم سومین دستور موس👇
 
دو تا سفیده رو با دو قاشق شکر فرم بدید. 300 گرم خامه را با کمی وانیل و دو سوم پیمانه شکر هم بزنید. یک لیوان آب پرتقال رو آروم ،آروم اضافه کنید. 
یک ق غ سرپر ژلاتین را داخل 3 ق غ  آب بریزید و روی بخار حل کنید،وقتی خنک شد به مخلوط خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه، راستی برای رویه بالایی میتونید این جوری ژله رو آماده کنید :
یک بسته ژله پرتقال را با دو.لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آرد نشاسته روی حرارت میزاریم وقتی جوشید و کمی غلیظ شد از حرارت برمیداریم. خنک که شد 4 ق خامه به آن اضافه میکنیم
مریم بانو. ... ✍ 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا کالزونه باخمیر شف عثمان


قرابیه بادام تبریز


چای به


دمی گوجه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است