30/01/99--الی بانو


 
مواد لازم:
ماهی بدون استخوان دو تکه
گوجه فرنگی شش عدد
رب گوجه فرنگی یک ق م
روغن زیتون دو ق غ
پیاز یک عدد
نمک و زردچوبه
فلفل قرمز و سفید و فلفل خشک در صورت تمایل
پودر زنجبیل نصف ق چ
سیر دو حبه
پودر زیره نصف ق چ
آب نارنج یا لیمو 2 تا 4 ق غ
سویا سس یک ق غ
با دستور یه خورش یا خوراک خوشمزه و جدید با ماهی در خدمت شما هستم.
این غذا حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه پختش طول میکشه خیلی سریعه نه؟خیلی هم خوشمزه اس حتما درست کنید و از طعم عالی این غذا لذت ببرید.  برای این خورش من از فیله ماهی شیر استفاده کردم گوشت سفید و کم چرب و خوش خوراکی داره اصلا بو نمیده و استخوان هم نداره و به نظرم برای این غذا عالیه
 
 
 
البته از ماهی های دیگه هم میتونید استفاده کنید.برای شروع یک پیاز رو نگینی خرد کرده و با روغن زیتون با حرارت نسبتا ملایم حدود هفت دقیقه بذارید کمی سرخ بشه البته سیر له یا خرد شده رو هم داخلش بریزیدو زردچوبه هم اضافه کنیدبعد گوجه فرنگی پوره یا رنده شده و فلفل ها و سویا سس و رب گوجه رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت بدید،
 
 
 
 
حالا ماهی رو که با کمی نمک مزه دار کرده بودین بهش اضافه کنیدالبته قبلش پودر زنجبیل و زیره رو به سس اضافه کنید،ماهی رو داخل سس گذاشته
و آب نارنج یا لیمو ترش اضافه کنید نمکش هم اندازه کنیدو بین ده دقیقه تا. نیم ساعت با حرارت ملایم بذارید جا بیفته برای این ماهی من پلو با زیره و زعفرون پختم
کنار هم با کمی گشنیز و جعفری بی نهایت خوشمززززززه بود،طعم خورش تند و ترش هست که خیلی خیلی با ماهی جور در میادامیدوارم درست کنید و لذت ببرید،گوجه مینیاتوری هم اگه داخلش بندازید خوشگلش میکنه
و با میگو هم عاااالیه 
الی بانو. ..✍
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ماکارونی سبزیجات 2


گوش فیل


چیز کیک انار


منوی بهمن ماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است