99/01/26--الی بانو


سلام به همه . روزهاتون سرشار از آرامش 
نوبتی ام باشه نوبت یه کیک سرشاااااااار از شکلات و مرطوب هست که با خوردن هر تکه اش طعم بهشتی شکلات رو حس کنید. شکلات ازش بچکه
 
 
 
شکر و روغن مایع و شیر از هر کدام 1/5 لیوان
 آرد  2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پکینگ پودر 10گرم
وانیل 1/2قاشق چ
پودر کاکائو 4 ق غ سر پر یا 50 گرم
 
 
 
فر رو از قبل با دمای 180 درجه، گرم کنید.
 
ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه. ( من یک ق پر پودر قهوه گلد هم داخل این مواد ریختم و هم زدم)
 
 
 
 
  تخم مرغ هارو دونه دونه به مواد اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.آردوپکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم. مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد
 
(کیک من پنجاه و پنج دقیقه طول کشید.) 
 .کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و روش رو با یه خلال یا سیخ چوبی یا چاقو سوراخ  سوراخ کنید 
 
سسی که از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.
 
بعد کیک رو تزیین و سرو کنید.
 
 
 
 
برای روی کیک 
من سس شکلاتی درست کردم
 
یک لیوان  شیر سر + ۲ ق نشاسته ذرت ( یا آرد) + ۸۰ گرم شکلات تخته ای و یک ق شکر رو روی حرارت مدام هم زدم تا غلیظ و یکدست شد 
من داخلش یک ق کره بادام زمینی و یک ق م قهوه هم ریختم که اختیاریه و این سس رو روی کیک ریختم
 
میتونید هیچ سس دیگه ای روش نریزید یا گاناش با خامه و شکلات درست کنید یا سس کاراملی بریزید این سلیقه خودتونه
 
 
 
 
 
بافتو ببین جون بابااااااااااا
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی بادامی توری


ژله رولی


فرنی شکلاتی


نکات کاربردی در پخت کیک






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است