99/01/18--الی بانو


سلام به دوستای عزیزم 
امیدوارم حالتون خوب باشه و این روزها رو به خوبی و با سلامتی گذرونده باشید و همچنان #درخانهبمانید 😊😁
برای این روزا اموزش های متنوع برای منوی غذایی خیلی می تونه جذاب باشه ،
یه آموزش خوشمزه و خاص براتون دارم و به جرئت میگم خیلی خیلی خیلی خوشمززززه اس . 
 
 
 
 
 
سه تا بامجون تقریبا کوچیک رو با یه پیاز و دوحبه سیر 
یکم ترخون خشک، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، یکم اویشن و یه قاشق روغن با حرارت کم و در بسته سرخ کردم تا نرم شد 👍
بعد یه تیکه سینه بوقلمون ( یا مرغ یا گوشت) رو با یکم جعفری ، ریحون و ترخون و یه هویج و همون بادمجونا که سرخ کرده بودم رو چرخ کردم .باهم مخلوط کردم .سه تا تیکه پنیر سفید صبحونه یا( پنیر خامه ای) و دو قاشق ارد برنج و نصف لیوان ارد سوخاری، یه تخم مرغ و یکم نمک اضافه و مخلوط کردم👍😊 و کوفته درست کردم وسطشم آلو و گردو گذاشتم ( میتونه زرشک، پیاز داغ و... باشه) 👈برای سس :تو اون مدت تو یه تابه یه پیاز سرخ کردم 
۴ تا گوجه رنده شده و یه قاشق رب ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو  زدم و آب هم ریختم گذاشتم ریز و آروم جوش بخوره 😊
 
 
.
قبل از اینکه کوفته ها رو داخل سس بذارم 👈کوفته ها رو تو یه ظرفی که چربش کرده بودم چیدم یه گذاشتم تو فر با دمای ۱۹۰ ( میتونید بجای این کار اونا رو روی حرارت داخل کمی روغن تفت بدید ) این کار واسه اینه که اصلا وا نرن و خوشگل بمونن
بعد چیدم تو سس قرمز که داشت ریز جوش میخورد با در نیمه باز  گذاشتم جا افتاد👍👍😊😊
خیلی خوشمزه س تو دهن آب میشه عالیه
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





روغن جدا کننده دست ساز


سس انار مخصوص مرغ


کیک شکلات موس 3 لایه


نان چایی زعفرانی قزوین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است