مواد لازم:

انجیر:1 کیلو

شکر:نیم کیلو

هل:دو عدد

زعفران دم کرده: چهار ق غ

طرز تهیه:

انجیرها رو که شستین تو قابلمه بریزین و شکر رو روی اونا بریزین و شش یا هفت ساعت بذارین روش

بمونه تا شهد بندازه بعد 2 لیوان آب بهش اضافه کنین و هل و زعفرون بزنین و بذارین با حرارت ملایم به

غلظت مناسب برسه

نکته:استفاده از قابلمه لعابی برای مربا پختن گزینه مناسبتری هست

 

ببب



به شما پیشنهاد میکنیم :





خاگینه مغز دار


پیتزا تابه ای


ژله خرده شیشه


منوی آموزشی اردیبهشت در کارگاه آنلاین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است