98/12/20--آموزش مخصوص الی بانو کپی بدون ذکر منبع ممنوع--کلیپ اموزشی موجود در پیج اینستاگرام شف ارتیست


 
 
یه شیرینی فوق العاده خوشمزه و مجلسی 
این مورد هم موندگاری بالایی داره 
و هر چی بمونه خوشمزه تر میشه 
 
بافت نرمی داره که تو دهن اب میشه و شبیه باقلوا هست...
 
مواد لازم برای شیرینی:
کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم
پودر قند یه استکان یا ۵۰ گرم( استکان کمرباریک ترکی)
تخم مرغ ۲ عدد
ارد ایریمیک ( سمولینا) ۷۰ گرم ..جایگزینش اگه گیر نیومد میتونه نشاسته یا آرد ذرت باشه
بیکینگ پودر دو ق چ
آرد ۴ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
پودر پسته ۴ تا ۵ ق غ
رنگ سبز خوراکی در صورت تمایل ( من نریختم)
 
 
 
 
مواد لازم برای شربت:
شکر ۲ و نیم لیوان 
آب دو لیوان 
آب لیموترش یک ق  غ 
شیرعسلی در صورت تمایل ۳ ق غ
هل نصف ق چ
گلاب یک ق چ
زعفران
 
ابتدا شربت رو درست کنید.
شکر و آب رو مخلوط کنید . گلاب و هل و زعفران و اب لیموترش رو اضافه و روی حرارت بذارید تا شکر ذوب شه و یه ۵ دقیقه بجوشه
 
بعد شیر عسلی هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
شربت رو از روی حرارت برداشته بذارید کاملا خنک بشه
 
تا شربت خنک شه میریم سراغ شیرینی .
 
همه مواد باید همدمای محیط باشند.
کره و تخم مرغ رو با پودر قند و وانیل یک دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
 
حالا بیکینگ پودر و آرد و سمولینا رو که قبلا مخلوط کردید کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی درست بشه...
بعد پودر پسته هم اضافه کرده و مخلوط کنید...
خمیر رو بین کاغذ پهن کرده قالب بزنید و وسطش رو کمی گود کنید
 
یا اینکه مثل فیلم روی شانه گرد کنید که فرم بگیره
 
کلا شکل و شمایل کوکی کاملا سلیقه ایه و بستگی به خلاقیت شما داره..
کوکی ها رو داخل سینی فر چیده   به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا زمانی که زیرش و کمی از دور شیرینی طلایی بشه داخل فر بپزید
 
بعد از فر خارج کرده و تا داغه شربت خنک رو روش بریزید...
و بذارید یخچال تا جا بیفته
همون لحظه بدون شربتم خیلی خوشمزه اس
 
 
 
بافتش بی نهایت عالیه
.عطر و طعمش هم بی نظیره
 
این یه نوع شکرپاره ی ترکیه ای هست که خیلی معروفه و من ایرانیزه اش کردم..
 
جایگزین پودر پسته : پودر مغزهای دیگه هست یا پودر نارگیل
دارچین هم میتونید داخلش بریزید
 
در هر صورت بسیار مجلسی و همه پسنده
 
حتما برای عید درستش کنید
 
این مقدار خمیر 
۱۰۰ تا شیرینی کوچک
و ۵۰ تا درشت میده
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





عرایس


به پلو


کارگاه آنلاین سه ماهه شد...


سلاد توپی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است