98/12/20--آموزش مخصوص الی بانو کپی بدون ذکر منبع ممنوع--کلیپ اموزشی موجود در پیج اینستاگرام شف ارتیست


 
شیرینی شکلاتی عالی
 
اینم یه شیرینی کم شیرین و بسیاررر خوش بافت 
تو مایه ها شیرینی بهشتی و آردی با کیفیت و طعم خیلی بهتر
با موندگاری بالا
 
ملتینگ مومنت یه کوکی معروف تو دنیاست که با طعم و شکلهای مختلفی درست میشه
تو بعضی مدلها وسطش رو گود میکنن و فیلینگ میذارن
 
 
 
بعضی مدلهاش مثل مدل ماکارون وسط دوتا کوکی یه نوع کرم یا نوتلا یا باترکریم میذارن 
 
این مدل که من درست کردم یه نوع همه پسنده که شیرینی اش ملایمه واسه خمین یه نوع سس من درست کردم که شما درست میکنید و شیرینی رو میتونید داخلش فرو برده و سرو کنید
 
خیلی خوشمزه اس
 
سس رو ترجیحا تو همون عید درست کرده و کوکی ها رو باهاش تزیین کنید 
 
 
 
مواد لازم برای شیرینی ها:
 
کره ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۶۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
آرد دو پیمانه یا ۲۵۰ گرم
 
 
مواد لازم سس شکلاتی:
شکر قهوه ای ۳ ق غ یا دو ق غ شکر ساده 
شکلات شیری یا نیمه تلخ ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
پودر قهوه در صورت تمایل ۱ ق چ
کره ۱۰ گرم
شیر عسلی در صورت تمایل دو ق غ
 
برای شیرینی ها:
 
کره و پودر شکر و وانیل رو مخلوط کنید
تا کرمی و پفکی بشه
 
 
بعد  پودر کاکائو رو اضافه کنید 
حالا نشاسته رو  اضافه و مخلوط کنید
در نهایت ارد رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر لطیف درست بشه
 
خمیر ۱۵ دقیقه استراحت در یخچال داره
بعد از اون فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
 
به اندازه ی دلخواه مثلا اندازه یه گردو کوچیک تو دست فرم بدید
با کمی فاصله تو سینی فر قرار بدید 
و با چنگال میتونید روش فشار بدید 
 
 
 
یا میتونید مثل اسپریتز کوکی اونو تو قیف ریخته و شکوفه بزنید.
یا حتی میتونید پهنش کرده و قالب بزنید.
 
بعد هم ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بپزید 
بعد از پخت ۵ دقیقه صبر کنید بعد از سینی خارجشون کنید
 
 
 
 
اگه از زمان پخت نگرانید اول تو تا کوکی بپزید تا قلق بیاد دستتون
.اما در کل هر نوع شیرینی اول که پخته به نظر خیلی نرم میاد و انگار نپخته اما گولش رو نخورید وقتی خنک شه بافتشو پیدا میکنه و اگه زیاد بپزه مث سنگ میشه
 
پس پخت کوکی نباید هیپوقت زیاد بشه
 
همینطور هیچ نوع شیرینی رو نباید خمیرشو ورز بدید که به روغن بیفته بازم مث سنگ خواهد شد..
 
اندازه موادم باید دقیق باشه همینجوری کم و زیاد نکنید بعد خراب بشه فکر کنید دستور بد بوده 
 
 
 
 
برای کرم :
خامه و شکلات و شکر و کره و قهوه و شیر عسلی رو روی حرارت مخلوط کنید تا یکدست بشه 
ولی نباید  بجوشه ها
 
بعد که خنک شد روی شیرینی ها بریزید
و به دلخواه تزیین کنید.
 
این کوکی رو به سس کارامل
پودر قند
یا شکلات ذوب شده 
مارمالاد
یا کاملا ساده
و ....
میتونید سرو کنید
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





شنیسل ماهی زبون


شیرینی پفکی شکلاتی


تیرامیسو لیوانی


مربای کامکوات(پرتقال تزئینی)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است