98/12/20--آموزش مخصوص الی بانو کپی بدون ذکر منبع ممنوع--کلیپ اموزشی موجود در پیج اینستاگرام شف ارتیست


سلام به دوستای گلم 
بریم سراغ آموزش خوشمزززه ی بعدی 
 
دوستای گلم یه چیزی بگم که این کوکی خب به صورت دورنگه و رول میشه و برش میخوره
 
اما شما میتونید دورنگ رو با هم قالب بزنید یا مثلا تو دست گرد کنید که حالت ابر و بادی میگیره
در هر صورت راحت و خوش قلق هست و خیلی خیلی عطر و طعم و بافتش عالیه 
حتما خوشتون میاد
 
موندگاری اش هم عالیه
 
شما همه شیرینی هاتون رو میتونید الان درست کنید و فریز کنید
هیچیشون نمیشه
 
حتی میتونید خمیر رو درست کنید و دو سه روز قبل از عید بپزیدشون
 
خمیر ها تا دو ماه
کوکی ها تا شش ماه در فریزر قابل استفاده اس
 
همچنین تو یخچال کوکی ها تا ۱ ماه
و خمیرش تا ۳ روز قابل نگهداری هست...
 
 
 
مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ونیم ق چ
تخم مرغ درشت ۱ عدد 
کره یا مارگارین همدمای محیط ۲۵۰ گرم
شکر ریز دانه ۱ پیمانه ( ترجیحا پودر شده)
وانیل ۱ ق چ
پودر قهوه یا اسپرسو ۲ و نیم ق چ
شکلات ذوب شده ۶۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق غ
نمک نوک ق چ
 
همه مواد باید همدمای محیط باشند.
 
آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و ویسک یا الک کنید.
 
پودر کاکائو و اسپرسو رو مخلوط کنید.
 
شکلات رو به روش بن ماری رو بخار کتری ذوب کنید.
 
در یک کاسه کره رو کمی بزنید تا روشن تر بشه 
حالا شکر رو اضافه و مخلوط کنید.
 
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید 
 
حالا آرد رو کم کم اضافه کنید تا یک خمیر یکدست و خیلی لطیف درست بشه . نباید سفت و خشک باشه. باید کاملا لطیف باشه.
 
پس آرد رو کم کم اضافه کنید عزیزان 
 
 
 
 
حالا نیمی از خمیر رو برداشته داخل سلفون بذارید و در یخچال بذاریدش.
 
اسپرسو + پودر کاکائو و شکلات رو به مابقی خمیر اضافه و مخلوط کنید . 
این خمیر رو هم داخل سلفون بذارید تو یخچال 
 
حدود  بیست دقیقه تا نیم ساعت باید تو بخچال باشند. طوری که سفت نشن و نشه پهنشون کرد
 
بعد از این مدت خمیر شکلات رو مابین دوتا کاغذ روغنی پهن کنید 
 
بعد خمیر وانیلی رو روش بذارید و اونم پهن کنید 
 
و کم کم از قسمت عرض خمیر رو رول کنید.
 
و دوباره نیم ساعت بذاریدش یخچال.
 
 
بعد از این زمان فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کرده و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
 
رول رو با یه جاقوی تیز به قطر نیم تا یک سانت برش بزنید
داخل سینی فر بذارید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه اجازه بدید بپزه
 
فقط یکم زیرش طلایی میشه اصلا نبای  رنگش تغییر کنه
 
بعد از پخت خیلی نرمه دست نزنید یکم خنک شه بعد از سینی خارج کنید...
 
این مدل (عکس زیر) رو رول نکردم و دورنگ گرد درست کردم 
 
 
 
قطر رول ها و برش ها سلیقه ایه و فقط تو زمان پخت و تردی و نرمی کوکی تاثیر داره.
 
میتونید کوچیک یا بزرگ ..‌نازک یا ضخیم بگیریدش..
 
 
طعم و عطر کوکی هم سلیقه ایه 
 
تو قسمت وانیلی میتونید انواع اسانس یا زست لیمو یا پرتقال و... بریزید...
 
حتی میتونید اینو رنگی درست کنید
 
یعنی به جا شکلاتی دو قسمتش کرده و دورنگ کرده و رول کنید ...
 
خیلی خیلی طعمش عالیه بافتشم خیلی خوبه...
 
حتما شکلات و پودر کاکائوی مرغوب استفاده کنید.
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر پان اسپانیا(فقط عکس)


شنیسل مرغ


سوفله سیب زمینی


چیز کوکی گردو و اوریو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است