98/12/20- دستور مخصوص الی بانو کپی بدون ذکر منبع ممنوع- کلیپ آموزش موجود در پیج اینستاگرام شف آرتیست


 
 
 
بسیار خوش عطر 
ماندگاری بالا
و با بافت و طعم واقعا عالی هست...
 
عطر لیمو و بادام در این کوکی معرکه اس
 
 
 
 
مواد لازم :
 
آرد سفید ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر سفید پودری یا ریز دانه ۱/۴ پیمانه یا ۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه یا ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
رنده پوست لیمو ( یا پرتقال) ۱ ق م
اسانس بادام نصف ق چ
کره یا مارگارین  ۲۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
 
 
 
 
 
همه مواد باید همدمای محیط باشن
 
این برای همه شیرینی ها صدق میکنه
 
کره و وانیل و شکر ها رو مخلوط کنید تا کرمی و روشن بشه حدود ۲ دقیقه
 
بعد زست لیمو ، اسانس بادام و تخم مرغ رو به ترتیب اضافه و مخلوط کنید
 
 ارد و نشاسته ی ذرت رو مخلوط و کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه...
خمیر سفت و خشک نیست 
 
نگران نباشید وا نمیره
 
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید 
چرب کردن نمیخوادش
 
فر رو روشن کنید با حرارت ۱۸۰ درجه...
 
خمیر رو داخل قیفی که ماسوره گذاشتید قرار بدید و به شکل دلخواه داخل سینی فر با یکم فاصله شکوفه بزنید...
 
البته این کوکی رو ساده هم میتونید درست کنید ولی اصلش همین شکوفه زدنه..
 
 
 
میتونید ده دقیقه بذاریدش یخچال اما نگران نباشید وا نمیرن
 
و سینی رو به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا زمانی که زیر کوکی فقط طلایی بشه قرار بدید
 
دوستان فرها فرق دارن اگه نگرانید اول دوتا بپزید ببینید چقدره زمانش و قلق فر شما چی هست بعد مابقی رو بپزید ...
 
بعد از پخت بذاری  خنک بشن بعد از سینی خارجشون کنید
 
میتونید با مارمالاد
یا شکلات
یا بریلو و... تزیین کنید
 
این شیرینی بسیار ترد و خوش بافته اصلا سفت نیست
 
مزه اش هم عالیه
 
 
 
 
 
جایگزین شکر قهوه ای همون سفید هست که باید بسیار ریز یا پودر باشه . مثلا پودر قند
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





اسموتی توت فرنگی


شکر پلو


کیک پودینگ موز


زرشک پلو با مرغ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است