98/12/20-- کلیپ تهیه این آموزش در پیج اینستاگرام بنده موجود میباشد -


کوکی معطر کره ای 
 
******این آموزش مخصوص الی بانو است کپی بدون ذکر منبع ممنوع******
 
با عطر و طعم بی نظیر و ماندگاری بسیار بالا
 
مواد لازم:
کره ۱ پیمانه یا ۲۲۵ گرم
پور هل نصف ق چ
پودر زعفران ۱/۳ ق چ
پودر زنجبیل ۱/۳ ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق چ
آرد ۲۵۰ گرم یا دو پیمانه
نشاسته ی ذرت ۱/۴ پیمانه + ۲ ق غ
پودر قند ۱/۳ پیمانه 
وانیل ۱ ق چ
 
همه مواد هم دمای محیط باشند 
 
 
آرد رو داخل یک کاسه الک کنید
زعفران+دارچین+هل+زنجبیل رو بهش اضافه کنید
وانیل +نشاسته+پودر قند هم اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید
 
در یک کاسه کره رو کمی بزنید تا پفکی بشه 
بعد مخلوط آرد رو بهش اضافه کنید و با یه فاشق مخلوطش کنید تا خمیر یکدستی درست بشه
 
دوستان این مقادیر کاملا اندازه هاش درسته 
 
منتهی اگر نگرانید مخلوط ارد رو کم کم اضافه کنید
 
لازم به ذکره که بگم خمیر بیسکوییت و کراست رو نباید ورز داد وگرنه به دلیل ایجاد گلوتن بعد از پخت سفت و بد شکل میشه 
 
خمیر اگه خشک بشه آردش زیاده و باید کمی کره رو بیشتر کنید
 
 
این شیرینی اگه آردش زیاد بشه بعد از پخت سفت و بدمزه میشه
 
خمیر شیرینی نرم و لطفه خواهد بود . اما نگران نباشید خراب نمیشه 
 
اگه اندازه ها رو دقیق بگیرید بافتش بسیار ترد و عالی خواهد شد و در دهان ذوب میشه.
 
خمیر رو به دو  قسمت تقسیم کرده و بین دو کاغذ روغنی به قطر دلخواه پهن کنید 
 
و به مدت یک ساعت یا وقتی خودش رو بگیره داخل یخچال قرار بدید
 
 
 
بعد از این مدت فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید
 
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیر رو با کاتر کوکی دلخواه قالب بزنید.
 
اندازه و شکلش دلبخواهه فقط زمان پخت بنا به اندازه کمی فرق خواهد کرد
 
کوکی رو قالب زده داخل سینی فر بچینید
 
زمان پخت بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اس منتهی باید کنار فر بمونید و فقط وقتی زیرش یه کم طلایی شد از فر خارجش کنید
 
اصلا نباید کوکی تغییر رنگ بده
 
اگه زیاد بپزه بعد از خنک شدن سفت میشه
 
وقتی از فر خارج کردید  بهش دست نزنید چون احتمالا خرد میشه 
بذارید ۵ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید
 
 
این شیرینی بسیار لطیفه
بافتش عالیه
خوش قلق هست و تغییر شکل نمیده
کم شیرینم هست
 
اگه خواستید شکلاتی یا نسکافه ایش کنید کافیه از مقدار ارد کم کرده و بهش پودر کاکائو و کمی نسکافه اضافه کنید.
 
اگه خواستید به شکل شکوفه درستش کنید بعد از درست شدن خمیر اونو تو قیف ریخته شکوفه بزنید و بعد داخل یخچال استراحت بدید
 
فر حتما از یه ربع قبل روشن بشه
 
مواد رو دقیق اندازه بگیرید و ارد رو کم کم اضافه کنید.
 
ادویه جات معطر قابل تغییر یا حذف هستند‌
 
 
من بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کردم .
 
پودر پسته اگه رو شکلاتش بریزید بهتر و خوشگل تر میشه...
 
 
جایگزین کره میتونه مارگارین باشه که ماندگاریش بالاتر میره و بو هم نداره
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





فقط عکس


گل در چمن


کوفته بوقلمون و بادمجان


پیتزا تابه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است