20/12/98---دٌندورما کورابیه


شیرینی بستنی مخصوص عید💝
👈(علت این نامگذاری به دلیل ظاهر شیرینی و استفاده از اسکوپ بستنی به عنوان قالب هست)
 
👈فنجان استفاده شده، فنجان چایخوری کمر باریک ترکیه معادل ۱۱۰ میلی لیتر
👈لیوان استفاده شده، لیوان دسته دار فرانسوی
👈تبدیل به گرم داخل هایلایت های استوری (تبدیل به گرم) هست.
.
مواد لازم👇
۲۵۰ گرم مارگارین و یا کره
۱ فنجان چایخوری روغن مایع
۴ ق غ نشاسته ذرت
۱ لیوان پودر قند
۲ ق غ پودر کاکائو (برای نصف خمیر)
۱ ق چ بکینگ پودر
آرد به میران لازم (تو رسپی اصلی مقدار ننوشته ولی تا جایی آرد بریزید که خمیر لطیفی بدست آید)
.
مواد رویه👇
۸۰ گرم شکلات شیری (به روش بن ماری آب کنید)
پسته
.
طرز تهیه👇
همه مواد خمیر به غیر از آرد را مخلوط کنید و سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.
خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از خمیرها ۲ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید (اگر دوست داشتید مقدار کاکائو بیشتر باشد ۱ ق غ دیگر هم میتوانید اضافه کنید).
۲ تا خمیر ورز داده را کنار هم قرار دهید و با کمک اسکوپ بستنی به طوری که از هر ۲ خمیر داخل اسکوب قرار بگیرد، بردارید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید (دقت کنید که خمیر سفید باید سفید بماند یعنی زیاد نپزید یا نسوزانید).
شیرینی ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن رویش شکلات آب شده را بریزید و با پسته یا به دلخواه تزیین کنید.
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





لازانیا مخلوط


نان و مربای خانگی


چاکلت لاوا کیک


پیتزا قلبی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است