98/12/20


سلام به همه عزیزای دلم که با وجود کم کاری من توی سایت هنوز هم دستورای سایت رو دنبال می کنید و به من محبت دارید

امیدوارم همه سلامت باشید و از این بلای کرونا به سلامتی بگذرید 

حالا که قراره بچه های خوبی باشیم و تو خونه بمونیم چند تا اموزش عالی برای این روزا براتون میذارم که هر کدوم رو بتونید درست کنید و لذت بررید

بریم سراغ دستور عالی برای شیرینی مشهدی 

 

 
روغن جامد  صاف شده۱۵۰ گرم (من روغن جامد لادن طلایی رو ذوب کردم و گذاشتم تو محیط دوباره ببنده)
پودر قند ۵۰ گرم 
آرد ۳۰۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد 
عسل گرم یا شربت بار ۲ ق غ
وانیل نوک ق غ
 شیر ۲ ق غ
 
 
 
طرز تهیه: 
ابتدا روغن را با پودر قند حداقل ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود. بعد وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید. در حدی هم می زنیم که مخلوط شود. بعد شیر و سپس عسل یا شربت بار را اضافه می کنیم. بعد آرد را اضافه می کنیم. تا زمانی آرد اضافه می کنیم که به دست نچسبد. خمیر را زیادی ورز ندهید. 
داخل کیسه فریزر گذاشته به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از استراحت خمیر را باز می کنیم. قطر خمیر باید حدود نیم سانت باشد. شیرینی ها را جفتی قالب می زنیم یعنی یکی با سوراخ یکی بدون سوراخ. در هر دفعه که می خواین قالب بزنید حتما نصفی از خمیر را بردارید و بقیه را داخل یخچال بزارید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر می زاریم. نشانه ی پخت طلایی شدن زیر شیرینی هست
در مرحله بعد بین دو قسمت شیرینی رو مارمالاد بزنید.
روی شیرینی میتونید عسل بکشید و تزیین کنید و برای خوشگل تر شدنش بریلو رنگی تو قسمت سوراخش بذارید
داخل طرف در بسته داخل یخچال ماندگاری عالی داره و هر چی بمونه بهتر میشه
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





تزیین سالاد


شیر بادام


شیرینی بادام و شکلات


نوشیدنی زمستانی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است