AMARETTI COOKIES...الی بانو... 1396/12/02


 

بیسکویت آمارتی  amaretti یکی از معروف ترین بیسکویت های ایتالیایی هست.

آمارتی مرکزی نرم و پوششی ترد داره. این بیسکویت، یک بیسکویت بادامی خیلی ساده است.که من یکی از ساده ترین دستورهاشو

براتون اماده کردم

 

 

این شیرینی بی نهایت خوشمزه هست که اگه جلوی خودتون رو نگیرید تو یه لحظه همشو میخورید

برای پذیرایی عید بسیار ساده و سریع و خوشمزه هست

 

مواد لازم:

آرد بادام 2 لیوان

سفیده تخم مرغ 2 عدد

شکر یک پیمانه

نمک یک پنس

اسانس بادام با کیفیت نصف ق چ

پودر شکر برای غلطاندن بیسکوییت ها ( به صورت اختیاری) 1 لیوان

ابتدا بادام رو داخل غذا ساز ریز کنید (نه که پودر) نه که به روغن بیفته ها فقط ریز بشه

بعد دو پیمانه ازش جدا کرده و با یک لیوان شکر داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا پودر بشه 

 

بعد سفیده تخم مرغ و اسانس بادام و نمک رو هم اضافه و مخلوط کنید

این خمیر رو توپ های کوچولو درست کرده داخل پودر قند بزنید تا اغشته به پودر قند بشن

 

 

 

البته این مرحله اختیاری هست. میتونید حذفش کنید.

 

 

 

 
 
 
 
 

بعد داخل سینی فر که کاغذ انداختید با کمی فاصله بچینید و کمی با دست پهن ترش کنید 

داخل فر  به مدت  20 دقیقه قرار میدیم.

بیسکویت ها یه کم پف میکنند و ترک های زیبایی روی سطح اونها ایجاد میش
 
این شیرینی سطح ترد و مرکز و بافت نرم داره
 
 
 
 
 
این بیسکوییت ها رو در ظرف در بسته  در یخچال یا خارج از یخچال میتونید نگهداری کنید
 
این بیسکویت ها بسیار خیلی سریع و ساده هستن
 
و چون سایزشون کوچیک هست برای نوروز گزینه ی خوبی واسه پذیرایی محسوب میشن
 
 
 

بیسکویت آمارتی  amaretti یکی از معروف ترین بیسکویت های ایتالیاییه. آمارتی مرکزی نرم و پوششی ترد داره. این بیسکویت، یک بیسکویت بادامی خیلی ساده است.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک کتف مرغ و سبزیجات


بورانی لبو 2


چیکن پارمزان در سس


اسلایس شیر عسلی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است