الی بانو


سلام به دوستای عزیزم

مدتی نبودم و علتش مشغله ی بالا هست که واقعا نمیرسم هم کانال هم پسج و هم سایت رو گاهی اداره و به روز رسانی کنم

البته دوستایی که پیج اینستا و کانال تلگرام من رو دارن اونجا همیشه کارای جدید و کلیپ و دستورا رو میتونن پیگیری کنن

 

 

اومدم بعد از مدتی با یه دستور عالی و خوشگل برای عید

که میتونه حسابی چشمگیر باشه

این کوکی های خوشگل با هر رنگ و طعمی میتونن درست بشن و این سلیقه ی شماست

ماندگاری و عطر اونا هم عالیه و طعمشون بی نهایت خوبه

.
یه اموزش عالی براتون اماده کردم 
#کوکی_دورنگ خوشگل و شیک
برای درست کردنش
۱۱۳ گرم کره ی نرم رو با یک پیمانه شکر یا پودر قند خوووب مخلوط کنید
بعد یه دونه تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف ق چ وانیل و نصف ق چ نمک بهش اضافه و مخلوط کنید
یک و نیم پیمانه آرد رو هم اضافه کرده تا خمیری لطیف درست بشه
خمیر رو نصف کنید و به نصفش رنگ خوراکی یا شکلات و نسکافه اضافه کنید
خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی پهن کنید 

 


خمیر ساده ی وانیلی رو هم پهن کنید و روی اولی بذاریدش و به ارامی خمیرها رو رول کنید
میتوید خمیر رول شده رو داخل ترافل رنگی یا خلال پسته یا گردو یا نارگیل و... بغلطاونید
خمیر رو داخل سلفون گذاشته و ۴ ساعت تو یخپال استراحت بدید
بعد با قطر نیم تا ۱ سانت برش زده و داخل سینی فر چیده

 

 

و داخل فر ۱۸۰ درجه که از یهربع قبل از پخت روشن و گرم شده به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا وقتی که فقط زیر کوکی یه کم طلایی بشه قرار بدید

بعد از پخت سینی رو خارج کنید و بعد ۵ دقیقه کوکی ها رو داخل ظرف بچینید.

 

 


 

👈👈👈کوکی بسیار عالی با موندگاری خیلی خوب هست. 
جایگزین کره میتونه مارگارین یا روغن جامد صاف شده باشه.
طعم و عطر و رنگش کاملا سلیقه ای هست...👉👉👉

 

 

 

به جای رنگ در این شیرینی میتونید از آرد کم کرده و پودر کاکائو و نسکافه بریزید 

یا حتی شکلات ذوب شده و پورد کاکائو

که عالی میشه

در درست کردنش شک نکنید که برای عید عااااالیه

من خودم دورنگ موکا و وانیلی رو درست  کردم

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کتلت معطر


شیرینی ساق عروس


کباب قفقازی


مربا و مارمالاد فیله پرتقال






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است