الی بانو...20/08/1396


از اونجایی که خیلی از دوستان دوست داشتند طرز تهیه کباب کوبیده رو بدونند امروز دستورش رو براتون میزارم.

گوشت چرخکرده 1 کیلو
پیاز 300 گرم 
نمک و فلفل 
کمی زعفران به دلخواه
دقت کنید که کباب کوبیده زردچوبه نداره
بهترین گوشت هم برای این کباب، گوشت قلوه گاه گوسفند هستند. بهتره که از گوشتی استفاده بشه که نه زیاد چرب و نه زیاد خشک باشه و اینکه مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده بشه. یعنی دو سوم گوشت گوسفندی باشه. یک سوم گوساله...
.
تو ظرف جداگانه اول پیازها رو رنده کنید. از غذاساز استفاده نشه. بعد پیازها رو تو مشتتون بگیرید و خوب فشار بدید تا آبش خارج بشه.

پس نکته بعدی اینکه پیاز بدون آب رو باید به گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل هم بزنید. دوست داشتید کمی زعفرون.

( بعضی ها ( اکثر رستورانها) داخلش جوش شیرین یا آرد یا بکینگ پودر هم میزنن که من اینکار رو نمیکنم😊)....

 


حالا نوبت ورز دادن هست. راستی یادم رفت بگم که گوشت رو دو یا سه بار چرخ کنید حتما...

این مرحله ورز دادن هم خیلی مهمه. اگر اینکار رو مرد خونه انجام میده که هیچ.

اما اگر خودتون انجام میدید و با ورز دادن مچ دستتون درد گرفت میتونید از این تکنیک استفاده کنید :

گوشت رو بلند کنید و بکوبید زمین. من خودم 150 بار اینکار رو میکنم. اینم یک جور ورز دادنه

 



خوب که ورز دادید، میبینید که گوشت حالت چسبنده و کشدار پیدا کرده. حالا روی ظرف سلفون بکشید و بزارید داخل یخچال

گوشت که سرد میشه بهتر به سیخ میچسبه

حداقل دو ساعت تو یخچال باشه
برای کباب کوبیده باید یه آتیش مشتی هم درست کنید. ذغال ها باید حسابی گداخته و داغ و قرمز باشه
اگر تا حالا از سیخ کباب کوبیده تون استفاده نکردید بهتره که از قبل یکبار بزاریدش روی آتیش. سیخ کهنه تر بهتر جواب میده

حالا وقته به سیخ کشیدن هست. یک کاسه آب سرد بزارید کنار دستتون
یه تکه گوشت بردارید. با دست گلوله اش کنید. ترجیحا به شکل بیضی
بهتره هر دفعه که میخواهید گوشت رو بردارید و تو دست بهش فرم بدید قبلش دستتون رو بزارید داخل آب سرد
با دست چپ سیخ رو نمناک کنید. بعد سیخ رو بزارید روی گلوله گوشت. و اروم اروم فشار بدید تا گوشت به سیخ بچسبه

 

 

خیلی مهمه که گوشت رو یکنواخت پخش کنید. اگر یک قسمت نازک باشه زود خشک میشه... و اینکه

حتما همه سیخ ها رو به یک اندازه بکشید... وقتی گوشت رو پخش کردید دوباره دستتون رو خیس کنید

و گوشت رو مرتب کنید. دو طرف انتهای گوشت رو با دست فشار بدید تا گوشت حالت بسته پیدا کنه...

رو سینی گذاشتن این سیخ ها هم مهمه. جوری نباشه که گوشت کباب با ظرف در تماس باشه... ما خودمون دو تکه

 

باریک چوب داریم که دو طرف سینی میزاریم و گوشت ها رو روش میزاریم... سیخ ها رو روی ذغال بزارید

و از کنارش تکون نخورید. نکته بعدی اینکه به محض تغییر رنگ گوشت اونو برگردونید

اگر صبر کنید یک طرف برشته بشه بعد بچرخونید گوشت شما از سیخ جدا میشه

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بوقلمون با سس قارچ


مربا توت فرنگی


ساندویچ فلافل


سوپ شیر






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: