الی بانو... 1/8/1396 (orange upside down cake)


 

  • با یه دستور خاص و تک خدمتتون رسیدم
  • این دستور مخصوص خودم هست و هیچ جا نیست
  • لطفا کپی با ذکر منبع و لینک کانال و پیج و سایت باشد
  • اینستاگرام:
    @Chefartist.ir
    و کانال آشپز_هنرمند
    T.me/chefartistOfficial 

 

 

  •  با یه کیک خیلی خیلی خوشمزه با یه دستور تک در خدمت شما هستم این کیک بافت و پف خوبی داره 
  • و عطر پرتقالی و طعم کاراملیش اونو بی نظیر میکنه کیک شما پف بیشتری میکنه 
    چون من اوایل کار به دلیلی مجبور شدم در فر رو باز کنم برای همین روی پف کیکم تاثیر گذاشت
  • در ضمن این کیک رو با عطر های دیگه و میوه های دیگه هم میتونید درست کنید
    برای نوع پرتقالی کامکوات و پرتقال خونی خیلی خوشگل میشه.

     
  •  

  • مواد لازم برای یک قالب بین 20 تا 23 سانتی گرد:
    آرد سفید : یک و نیم پیمانه
    نشاسته یا آرد ذرت سه چهارم پیمانه
    شکر ریز دانه سه چهارم پیمانه یا 150 گرم
    ماست یونانی یا سون یا ماست آب گرفته نصف پیمانه
    روغن زیتون بکر بدون بو نصف پیمانه
    تخم مرغ درشت 3 عد
    وانیل یک ق چ
    رنده ی پوست پرتقال 1 ق غ
    پودر هل 1 ق چ
    بیکینگ پودر دو ق چ
    نمک 1/2 ق چ
  •  


  • مواد لازم برای لایه ی کاراملی : پرتقال دو عدد 
    شکر قهوه ای روشن یا سفید یک چهارم پیمانه
    کره ی نرم دو تا 3 ق غ
  • نکته ی یک : جایگزین روغن زیتون میتونه روغن مایع باشه یا نصف نصف از هردو
    نکته ی دو
    : منظور از ماست آب گرفته ماست چکیده نیست بلکه ماست رو یکم آبش رو بگیرید نه که چکیده بشه.

 

 

  • ابتدا مثل همیشه همه ی مواد رو از قبل بیرون بذارید که هم دمای محیط بشن
    آرد + آرد یا نشاسته ی ذرت + نمک + بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید.
    پرتقال ها رو حلقه حلقه کنید،پوست یک پرتقال رو رنده کنید البته فقط قسمت نارنجیشو
    فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید
    در ضمن از قالب مربع و مستطیل و میان تهی هم میتونید استفاده کنیداگه جنسش خوب نیست کف قالب کاغذ روغنی بندازید
  • کره رو داخل یک ظرف روی حرارت ذوب کنید شکر رو بهش اضافه و مخلوط کنیدلازم نیست حرارت ببینه 
  •  
  •  

  • در حد مخلوط شدن حدود سی ثانیه یا یک دقیقه با حرارت کم کافیه این مایه رو کف قالب پهن کنید،
  • پرتقال ها رو روی کارامل بریزید،

 

 

 

  •  
  • روغن و ماست و شکر رو داخل کاسه بریزید سه دقیقه بزنیدش با دور متوسط یا تند

 

 

  •  
  • هل و وانیل و رنده پوست پرتقال و تخم مرغ اول رو اضافه و دو
  • دقیقه بزنید تخم مرغ دوم رو اضافه و دو دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ سوم هم اضافه و دو دقیقه دیگه
  • بزنید  جمعا میشه شش دقیقه خیلی هم رو پف کیکو بافتش تاثیر داره پس.. تنبلی نکنید

 

 

  •  
  • مخلوط آرد رو هم در دو مرحله اضافه کرده و هر بار با لیست آرام و به صورت دورانی به خورد مایه بدید مواظب
  • باشید خیلی هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن کافیه بعد نگید نگفتیا یا نگید کیکم خمیر شده هاااااینا همه نکته های مهم هست ،
  •  

 

  •  
  • مایه رو داخل قالب بریزید

 

 

  •  
  • و به مدت 35 تا 40
  • دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون تمیز ازش خارج بشه در فر بپزیدشما تو دقیقه ی 35 حتما چک کنید.بعد از پخت از فر خارج کرده و
  • بعد از 10 دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید و بذارید خنک بشه و بعد داخل ظرف سرو بذاریدبافت و طعم و عطر
  • کیک عاااااالیه روغن زیتون هیچ طعم و عطر خاص و عجیبی بهش نمیده فقط کیک رو لطیف تر میکنه
  • اون نشاسته ذرت هم خیلی به تردی کیک کمک میکنه در کل چیز خوشمزه ای هست مخصوصا اون قسمت
  • پرتقالی کاراملی نگران نباشید. اصلااااااااا تلخ نیست به نظرم پرتقالو بیشتر کنید بهتره ،شما با پرتقال فیله شده یا بدون پوستم میتونید درست کنید،همش سلیقه ای هست.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر کسترد با ژله


تیرامیسو کلاسیک


کیک مرغ


پیتزا تک نفره






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: