الی بانو... 30/5/1396



فاهیتا همون جور که حتما میدونید یه نوع غذای مکزیکی معروف و محبوبه که با گوشت استیکی ،

مرغ یا میگو درست میشه...اینی که من امروز درست کردم با سینه مرغ درست شده که سریع هم آماده میشه...

برای درست کردنش سینه ی مرغ رو به صورت نواری و باریک برش بزنید...بهش نمک، فلفل، لیموی تازه ،

پودر سیر ، روغن زیتون ، اورگانو و پاپریکا بزنید و اجازه بدین یکی دو ساعت تو این مواد بمونه تا مزه دار بشه...

فلفل دلمه های رنگی و پیاز رو هم به صورت ژولین ( بلند و باریک) برش بزنید...پیازها رو با روغن زیتون تفت بدین تا نرم بشن.

.فلفل دلمه رو هم اضافه کنید و در حدی که کمی نرم بشن اونها رو تفت بدین....

 

 

 


تو یه تابه ی دیگه مرغها رو با حرارت نسبتا بالا تفت بدین...سینه ی مرغ سریع میپزه و لازم نیست خیلی مرغها رو بپزین ...چون اونجوری سفت میشن..

بعد هم مرغ و پیاز و فلفل ها رو مخلوط کنید و زیر و رو کنید و اگه دوست داشتین روش کمی گشنیز خرد شده بریزین و داغ بیارین سر میز....

گواکامولی هم در واقع یه جور دیپه که ترکیبی از یک آووکادوی له شده ،یه پیاز کوچیک ریز خرد شده ،

یکی دو پر سیر له شده، آب لیموی تازه ، فلفل ، نمک ، کمی گوجه و گشنیز ریز خرد شده اس و در کنار این غذا یه ترکیب خوب و خوشمزه اس...

توی اون یکی ظرف هم سالسای گوجه و پیازه با گشنیز و فلفل سبز و آب لیموی تازه...

 

 



خامه ی ترش هم معمولا در کنار فاهیتا سرو میشه که اینجا تو ایران ما میتونیم به جاش ترکیبی

از ماست چکیده ترش با یکی دو قاشق خامه رو جایگزین کنیم...( که من نه خامه شو داشتم ، نه ماست چکیده شو، نه حس و حال بیرون رفتن و خریدنش رو!

ترتیا هم نون مناسب این غذاست که خودتون هم تو خونه می تونید به راحتی درستش کنید ( توی تابه درست میشه) ...

ولی اگه مثل من وقت نون درست کردن هم نداشتین مهم نیست...از همین نون های مدیترانه آماده یا نون تافتون یا لواش هم می تونید استفاده کنید...همین دیگه

 

 

دستور از مهنوش مهدوی عزیز 

پیج : 

mehnoosh_mah@



به شما پیشنهاد میکنیم :





اکبر جوجه


کروکت گوشت


نان پیتا


کوکی کره ای با عطر دارچین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: