الی بانو... 30/5/1396


 

مواد لازم

تخم مرغ هم دمای اتاق – ۶ عدد بزرگ

شکر – یک پیمانه
آرد – یک پیمانه
بکینگ پودر – نصف قاشق مرباخوری
 
مواد لازم برای تهیه شربت آب لیمو:
آب ولرم – سه چهارم پیمانه
شکر – یک قاشق غذاخوری
آب لیمو – ۴ قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای تهیه رویه شاتوتی:
پودر قند – ۳ پیمانه
کره با دمای اتاق – ۱۸۰ گرم
پنیر خامه ای با دمای اتاق – ۱۸۰ گرم
شاتوت – ۲ پیمانه
آب لیمو-۲ قاشق غذاخوری
 
 
 
 طرز تهیه
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
 دو عدد قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.کنار قالب را چرب نکنید.
تخم مرغ ها را باهمزن برقی هم بزنید.سپس یک پیمانه شکر به آن اضافه کنید
و هم زدن را به مدت یک دقیقه ادامه دهید تا مواد سبک و نرم شود.
 
 
یک پیمانه آرد و نصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر را باهم الک و به تدریج به
تخم مرغ هم زده اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید.
توجه داشته باشید هم زدن بیش ازحد مانع از پف کردن کیک می شود.
 
 
 
 
مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب تقسیم کنید و به مدت ۲۸-۲۳ دقیقه
در فر قرار دهید. پس از پخت بگذارید خنک شود؛ سپس هرکدام را تقسیم کنید.
 
 
 
 
برای تهیه رویه شاتوتی، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو را با یک پیمانه شاتوت
در یک قابلمه کوچک به مدت ۷-۶ دقیقه بپزید .
 
 
 
 
کره و پودر قند را با همزن هم بزنید تا سبک شود.
پنیر خامه ای را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
 
 
سپس شربت شاتوت را از صافی رد و به آن اضافه کنید.
سه چهارم پیمانه آب ولرم، یک قاشق غذاخوری شکر و ۴
قاشق غذاخوری آب لیمو  را مخلوط کنید.
 
 
 
برش های کیک را به سمت بالا در ظرف قرار دهید و با برس شربت آب لیمو
را به آن بمالید.سپس روی هرکدام خامه هم زده شده بریزید و پهن کنید.
سپس شاتوت ها را  روی خامه بچینید. لایه های کیک را روی هم بچینید.
 
 
سپس روی کیک خامه بریزید و با شاتوت تزئین کنید.
 
 
 
 

منبع :natashaskitchen



به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه کباب ترش و زعفرانی


پیتزا با خمیر شف عثمان


ایده برای تزیین کیک مرغ


کوکو کدو و بادمجان






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: