مریم بانو


 

کیک زبرا: 
تخم مرغ درشت ......... 4 عدد ..... به دمای محیط رسیده 
شکر..................250 گرم (1پیمانه) 
شیر ..................... 1 پیمانه ..... به دمای محیط رسیده 
روغن مایع ............... 1 پیمانه(ذرت ، گیاهی یا کنولا بهتره) 
وانیل .................... 3/1 ق چ 
آرد ....................... 2 پیمانه (300 گرم) 
بیکینگ پودر ............1 ق س (3 ق چ )( یا 1 ق چ جوش شیرین ) 
پودر کاکائو ............... 2 ق س 
 
شکر و تخم مرغها را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود . 
شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم . 
آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مایه می افزاییم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود . زیاد نباید هم بزنیم 
مواد را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به 1 قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم. 
فر را با درجه 180 روشن می کنیم. 
کف قالب 23 سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم 
3 ق س از مایه سفید را درست در مرکز قالب می ریزیم و بعد 3 ق س از مایه کاکائویی را درست در مرکز قالب . دوباره مایه سفید و.... 
این کار را باید سریع انجام دهیم و مکث نکنیم وهمچنین قالب را نباید تکان دهیم تا مایه پخش شود چون بتدریج پخش خواهد شد. 
به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم . 20 دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم 
بعد از 40 دقیقه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو می کنیم و خارج میکنیم اگر تمیز بود کیک پخته است. 
دور کیک را با یک چاقوی نازک از قالب جدا می کنیم و روی پنجره سیمی قرار میدهیم تا خنک شود . می توانیم روی کیک پودر قند بپاشیم
ی
ذذ
 
کار دوست عزیز مامان فی فی
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





تارت نارگیل و خامه


سالاد اسفناج و شلیل با سس مرکبات


کیک پرتقالی با رویه ی سس کارامل


کباب ترش






نظرات شما


مینا :
سلام...من میخوام به جای پودر کاکائو از قهوه دون پودر شده استفاده کنم....چقد باید بریزم که تلخ نشه؟
*****************************
سلام به میزانی که تلخ نشه استفاده کنید
یعنی کم کم
حدود همون دو ق غ سرصاف خوبه
مریم :
سلام.این رنگ صورتیه رنگ خوراکیه یه یا رنگ طبیعیه میوه یا سبزیجاته؟؟؟؟؟ممنون اگه سریع جواب بدید.اضطراریه
************************************************
سلام رنگ خوراکی
سارا :

با سلام،چطوری نقش بزنیم؟؟؟؟مرسی

***********************************************

سلام ...با خلال دندون یا نوک چاقو یا سیخ چوبی