دسر یاقوت مخصوص شب یلدا
مواد تشکیل دهنده:
ژله آلوورا یک بسته من پیدا نکردم آناناس خریدم
خامه صبحانه 100 گرم
ژله انار یک بسته
انار دون شده یک عدد
ابتدا دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم *
* بعد ژله آلوورا یا آناناس رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .* نصف ژله آلوورا یا آناناس رو به آرامی و با قاشق در قالب روی دانه های انار می ریزیم .
* بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .* 50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .* بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا یا آناناس رو داخل خامه می ریزیم .
* بعد از بسته شدن لایه اول این مواد را روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .* بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .
* مثل لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .* بعد روی لایه دوم می ریزیم .
* بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .* به اندازه های مورد نظر برش می دیم
دسر یاقوت با کمپوت هلو کار ریتا جون
دسر یاقوت با کمپوت آناناس کار ریتا جون