الی بانو... 18/7/1395


 


با یه کوکی ساده و خیلی خوشمزه در خدمتتون هستم
برای مناسبتها میتونه گزینه ی خیلی خوبی برای پذیرایی باشه
ماندگاری بالایی هم داره کافیه داخل ظرف دربسته داخل یخچال بذارینش.
برای دیدن دستور با تصاویر کامل به لینک زیر اینجــــــــــــــــــــا


مواد لازم برای 25 کوکی:
آرد 100 گرم
نشاسته ذرت 100 گرم
پودر قند 100 گرم
وانیل نصف ق چ
کره 100 گرم
جوش شیرین یک چهارم ق چ
تخم مرغ 1 عدد
دارچین یک چهارم ق چ
مربا 
پودر قند برای تزیین 

 


مواد رو بذارید بیرون از یخچال که همدمای محیط بشن
فقط کره باید تا حدی بیرون بمونه که نرم باشه اما هنوز خنک باشه برای اینکار اونو مکعبی خرد کنید
در یک کاسه آرد و نشاسته ذرت و جوش شیرین و دارچین و پودر قند رومخلوط کنید
تخم مرغ و کره که نرم ( اما خنک ) هست رو خرد کرده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی درست بشه
خمیر رو به شکل یک توپ کرده و یک ساعت در یخچال بذارین 
فر رو روی 180 درجه روشن کنید


خمیر رو به قطر سه میلی متر پهن کنید و با کاتر قالب بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینید 
سینی رو به مدت 8 تا 10 دقیقه یا زمانی که فقط یکم زیر کوکی طلایی بشه داخل فر بذارید
از کنار فر تکون نخورین چون ممکنه بسوزه
روی کوکی نباید تغییر رنگ بده 
بعد از پخت بذارین خنک بشن و بعد بین کوکی ها مربا یا مارمالاد بذارید
و در صورت تمایل روی کوکی شکلات ذوب شده بریزید یا پودر قند بپاشین

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر ترایفل


کتلت مرغ خامه ای


کیک شکلاتی پرتقالی


استیک مرغ فلفلی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: