الی بانو... 20/7/1395


 

 

دستور کتلت رو که همه بلدین اما من دستور این کتلت اینه:

 

حدود دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با دو تا سیب زمینی کوچیک رنده شده و یک

 

پیاc رنده شده و تخرون و جعفری و تره و ساقه ی پیازچه ی خرد شده و یک ق غ پودر سبوس برنج

 

و یک ق غ آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و فلفل تازه خرد شده و زردچوبه و کمی سماق و

 

پودر زیره ی سیاه و یک تخم مرغ کوچک مخلوط کردم و به شکل کتلت در اورده و در روغن سرخ کردم. 


خیلی خوشمزه بود .

نکته : آب پیاز رو بگیرید... بجای پودر سوخاری و یا سبوس برنج میتونید از آرد ساده یا آرد

 

نخودچی استفاده کنید. .. زیر تابه رو حرارت ملایم بذارید که کتلت ها مغزپخت بشن.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ جو کلاسیک


ماکارونی با لوبیا سبز


کیک کدو حلوایی


سوپ شوید با قلقلی(کودکانه)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: