الی بانو... 28/6/1395


 

سلاااااااام 

دوستان و همراهان همیشگی خوبین؟ میدونم دیر به دیر آپ میکنم

واقعاااااااااا معذرت میخوام... به خاطر مشغله ی زیاده ...امیدوارم که آموزش امروز حسابی خوشحالتون کنه

چون یکی از بهترین و راحت ترین و خوشمزه ترین اموزشهایی هست که تا الان براتون گذاشتم

عاشقش میشین

 

کیک پودینگ درست کردم عاااااالی. درجه یک. خوشمزززززززه .البته بگم با هر طعم از پودینگ میتونید درستش کنید

پودر پودینگ با مارکهای مختلف در بازار موجوده از سوپر مارکتها یا لوازم قنادی ها یا بورس اجناس خارجی میتونید تهیه کنید

 

 

مواد لازم :
آرد : یک و نیم پیمانه به علاوه ی دو ق غ
روغن نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
تخم مرغ همدمای محیط سه عدد
یک بسته پودینگ موز( با طعمای دیگه هم میشه)
شکر سه چهارم پیمانه
دارچین نصف ق چ
پودر هل در صورت تمایل نصف ق چ
جوز هندی در صورت تمایل نوک ق چ
بیکینگ پودر دو ق چ

طرز تهیه:
همه ی مواد همدمای محیط باشن.
.

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید

فر رو روی صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنید. قالب میان تهی رو با کره چرب و بعد آرد پاشی کنید

 

و آرد اضافه رو خوب بتکونید. ( برای هر کیکی مهمه)


تخم مرغ و شکر رو پنج تا شش دقیقه با دور تند همزن بزنید تا شکر کاملا حل بشه

بعد روغن و شیر و پودر پودینگ رو به ترتیب اضافه و مخلوط کنید.

پودر دارچین. هل و جوز هم اضافه کنید ( وجودشون اختیاریه . اما حداقل دارچین حذف نشه بهتره)

بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و با لیست و به صورت دورانی و آرام به خورد مایه بدین ( زیاد هم نزنین)

مایه رو داخل قالب ریخته و به مدت چهل الی پنجاه دقیقه در فر بپزید. شما حواستون باشه نسوزه چون هر فر یه قلق خاص داره.

 

 



بعد از فر خارج کرده و بعد از ده دقیقه روی توری فلزی برگردونید تا خنک بشه. و بعد کرم کره بادام زمینی رو روی کیک بریزین....

 

 

 

برای کرم روی کیک:

این کرم ابداع خودمه ...قانون کپی رایت رو فراموش نکنیممممم

برای این سس خوشمزززه:


پنجاه گرم خامه صبحانه رو داغ کنید اما نجوشه و نصف پیمانه کره بادام زمینی (طرز تهیه ی کره بادام زمینی خانگی)

 

با کیفیت و درجه یک بهش اضافه و مخلوط کنید .

از روی حرارت بردارینش و دو سه ق شیرعسلی( یا دولسه_دلچه_الی_پز ) یا شکر یا شکر قهوه ای یا عسل بهش اضافه و مخلوط کنید.


من یک ق شکر قهوه ای و یک ق شیرعسلی و یک ق چ نسکافه استفاده کردم .


این کرم رو روی کیک بریزین. و از خوردنش لذت ببرین. 


البته این کرم با نون تست و یکم نوتلا و موز و یک لیوان نسکافه یا قهوه یا کاپوچینو یا هات چاکلت ترجیحا تلخ هم معرررررکه اس

 

 

 

اینم هنر دوستان عزیزم که از دستور ما استفاده کردن

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کتلت مرغ خامه ای


پیتزا تابه ای


لازانیا مخلوط


بال مرغ کنجدی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: