الی بانو...25/3/95


سلام دوستای عزیزم. نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق. امیدوارم در این روزهای عزیز هر آنچه

 

برای شما بهترین هست براتون رقم بخوره. و همیشه سلامت و خوشبخت باشید.


از اونجا که درخواستها زیاد بود دستور این دسر ترکی خوشمزه و راحت که اسمش سوتلاچ هست رو براتون میذارم.

 

اگه دیدین و خوشتون اومد برای منم دعا کنید


مواد لازم برای سوتلاچ :
شیر= 1 لیتر
برنج ایرانی ( نیم دانه یا معمولی)= نصف پیمانه
شکر= 1 پیمانه
نشاسته گندم یا ذرت : دو ق .غ
زرده تخم مرغ =1 عدد
وانیل =یک ق چ
کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)
.
برنج رو چند با شسته و بعد بذارید دو سه ساعتی خیس بخوره.
.
حالا برنج رو با کمی آب و یک پنس نمک بذارید بپزه تا کاملا نرم و به اصطلاح شکفته بشه و آبش ته بکشه .
.
توی یک ظرف شیر سرد و زرده تخم مرغ و شکر و نشاسته رو حدود دو دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و

 

بذاریدش روی حرارت و مدام هم بزنید تا گرم بشه بعد وانیل رو هم اضافه کنید .
.
حالا این مخلوط گرم رو به برنج اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه روی حرارت بذارید تا خوب جا بیفته و بپزه .

 

هر از چندگاهی همش بزنید چون ته میگیره .

 

فر رو روی دویست درجه روشن کنید. دسر رو که کمی از داغی افتاده داخل کاسه های سرامیکی

 

یا نشکن بریزید و داخل سینی فر بذارید.یک لیوان آب هم داخل سینی بریزید که دسر داخل فر خشک نشه.

 

و سینی رو داخل فر بذارید تا روی دسر طلایی بشه .(حدود بیست دقیقه )
.
بعد گریل رو هم روشن کنید تا روی دسر قهوه ای بشه .
.
بعد از پخت دسر رو میتونید بذارید توی یخچال تا سرد بشه و یااینکه گرم سرو کنید.
.
بسیاااااار خوشمزه و راحته.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا مارگاریتا


ماکارونی سبزیجات


مربا هلو


پیتزا در نان باگت






نظرات شما


فاطمه :
سلام، من اتفاقی سایتتون رو دیدم ، بیشتر دستورات رو خوندم، خیلی عالیه، واقعا هر کدومو دیدم کلی گشنم شد، روزه هم هستم :) ، چقد با سلیقه اید، من تازه ازدواج کردم و میخوام انشا... از دستورات خوشمزه شما درست کنم، ممنون :)
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: