الی بانو...25/3/95


Kazandibi

این یک دسر مربوط به کشور ترکیه اس و مناسب ماه رمضان و افطار! امیدوارم درست کنین و مارو تو این ماه دعا کنین.

 

مشابه فرنی خودمون هستش اما تغییراتی داره... مواد لازم

شیر چهار لیوان

شکر یک لیوان

نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری

آرد دو قاشق غذاخوری

وانیل

مواد کاراملی: 👇

کره کمی

شکر یک چهارم لیوان

اول سه لیوان از شیر رو با شکر میذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه

آرد و نشاسته ی ذرت و وانیل رو تو یک لیوان باقی مونده ی شیر میریزیم و خوب حلش میکنیم

کف یک پیرکس مستطیل رو با کره حسابی چرب میکنیم و شکری که تو مواد ک
اراملی

 

هست رو کامل همه جای پیرکس پخش میکنیم، دقت کنین پیرکسی باشه که راحت روی حرارت بذارینش


وقتی شیر گرم شد مخلوط شیر و آرد رو هم میزنیم و آروم به شیر داغ اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه،

 

میتونین از روی حرارت بردارین و مخلوط که کردین دوباره بذارین روی حرارت

مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم شاید هفت هشت دقیقه تا غلیظ بشه

وقتی آماده شد توی پیرکس شکر پاشی شده میریزیم، حالا پیرکس رو میذاریم روی حرارت کم تا سطح زیرش رو کاراملی کنیم


از یه گوشه ی پیرکس شروع میکنیم و هی میچرخونیم تا کل سطح زیرش کاراملی بشه، دقت کنین که نسوزه و فقط کاراملی!

وقتی تمام کفش درست شدبذارین برای دو ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه و خنک بشه

بعد سه ساعت بذارینش یخچال تا خوب ببنده

این دسر برای چهار نفر مناسبه، دورش رو با چاقو آزاد کنین و چهار قسمتش کنین

یک کفگیر مستطیلی بردارین و از زیر هر قسمت بردارین و برعکس توی بشقاب بذارین تا سطح کاراملی رو باشه

با کمی دارچین و پسته تزیینش کنین

یسبار طعم کرمی و کاراملی داره و برای افطار خیلی مناسبه.

دستور از : وبسایت www.toster.ir 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





تیرامیسیو بدون تخم مرغ با کیک ژنواز


تیرامیسو با طعم قوی نسکافه


ژله رز سیب


رسپیری (شیرینی تلخ)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: