الی بانو...20/3/95


سلام دوستای عزیزم

بعد یه زمان یکم طولانی بالاخره موفق شدم بیام سراغ آپ کردن سایت

واقعا معذرت میخوام که هم نمیتونم سوالا رو به موقع جواب بدم و هم به موقع سایتو آپ کنم...

کلی دستور برای آپ دارم اما متاسفانه مشغله ی زیاد اجازه نمیده...هم کلاسهای اموزشی و هم رستوران جدیدم

حسابی وقتم رو پر کرده...

 

راستی حلول ماه مبارک رمضان رو تبریک میگم و التماس دعای فراوان دارم...نماز و روزه هاتون قبول باشه

لطفا اگه دستوری مخصوص ماه رمضان خواستین به این لینک : اینجــــــــــــــــــــا مراجعه کنین...

ممنونم

 

 

این دستور که الان میذارم هم برای این ماه واقعا عالیه

هم راحته و هم خوشمزه و خوشگل...

 

برشتوک نخودچی 
آرد نخودچی 150 گرم
کره یا روغن جامد 100 گرم
پودر قند 75 گرم
هل ساییده شده 1 ق.چ
من نصف ق چ زنجبیل و نصف ق چ دارچین هم اضافه کردم
شکلات تلخ به مقداره لازم 

اول آرد نخودچی رو تو تابه ای ریختم و روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه ای تفت دادم با حرارت کم 


بعد 1 قالب کره 100 گرمی اضافه کردم (میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید ) و شروع به هم زدن کردم تا کره به خورد آرد بره 


بعد تابه رو از رویه حرارت برداشتم و پودر قند و هل و پودر زنجبیل و دارچین رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا مواد باهم یکدست بشن .

صد گرم شکلات تلخ رو با یه ق روغن مایع به روشن بن ماری ذوب کردم و با قاشق چایخوری

 

( یا قیف یکبار مصرف) داخل قالب سیلیکونی ریختم.


بعد قالبو ده دقیقه تو یخچال گذاشتم تا شکلات بسته بشه نباید خیل سفت بشه چون از قسمت برشتوک

 

جدا میشه بعد قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کردم


بعد گذاشتم تو یخچال و بعد از 45 دقیقه الی 1 ساعت از قالب جدا کردم ❤❤❤

طعمش عااااالیه و برای پذیرایی گزینه خیلی خوبی محسوب میشه.برای نگهداری داخل ظرف د
ر

 

بسته داخل یخچال یا برای طولانی مدت داخل فریزر نگهداری کنید .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

و اینم نتیجه ی کار:

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





لقمه های پنیر و زیتون


شامی گوشت و بادمجان


چیز کیک شکلاتی


تست مرغ با سس تارتار






نظرات شما


یسنا :
ممنون از سایت خوبتون
الی جون میشه طرزتهبه ادویه پاپریکا راتوضیح بدی
******************
سلام تو سایت هست
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: