مریم بانو ....4/3/95


با دستور یه پیتزای خوشمزه و خوشگل در خدمت ما هستم که امیدوارم خوشتون بیاد.

من از خمیر معرکه برای این پیتز استفاده کردم که دستورشو میتونید اینجا : خمیر معرکه ببینید

شما از هر خمیری دوست دارید حتی از نوع اماده میتونید استفاده کنید

 

 

مواد لازم برای این پیتزا:

فیله ی مرغ 12 عدد ( یا سینه ی مرغ)

پیاز یک عدد کوچک

فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد

پنیرگودا یا موزارلا

زیتون خرد شده نصف پیمانه

ذرت نصف پیمانه

قارچ نیم کیلو

 

 

حدود  شش تا از فیله ها رو داخل غذاساز ریخته و نمک و فلفل و پودر یر یا پیاز بهش اضافه کنید

بعد از فیله ها اندازه ی یه گردو داخل دستتون پهن کنید و وسطش کمی پنیر بریزید وفیله رو جمع کنید تا توپی بشه.

با این مواد 8 تا توپک دارین که برای 1 پیتزا کافیه.

توپکها رو داخل پودر سوخاری بغلطونید وداخل یخچال بذارید.

 

 

 

 

 

پیاز رو تفت بدین . سیر هم میتونید اضافه کنید..بعد فیله ی خرد شده رو اضافه و تفت بدین

بعد قارچ اضافه و تفت بدین بعد ذرت و نمک و فلفل اضافه کنید.و تفت بدین.

 

 

 

مواد پیتزا که حاضر شد توپک هر رو داخل حمام روغن داغ سرخ کنید.

 

 

حالا خمیر پیتزا رو داخل ظرف مورد نظر پهن کنید 

ضخامت خمیر به خودتون بستگی داره...روی خمیر هم کمی سس کچاپ یا فلفل یا سس سیر بکشید

فقط سس از لبه ها فاصله داشته باشه

 

 

توپکها رو در فواصل منظم روی خمیر بچینید.

کمی پنیر روی خمیر بریزید بعد مواد رو روی خمیر ریخته و دوباره با پنیر بپوشونید

خمیر بین توپک ها رو روی مواد برگردونید

با زرده تخم مرغ خوشرنگش گکنید و کمی کنجد بپاشید

 

 

فلفل دلمه ای و زیتون رو هم روی پنیر بریزید

من با بقیه ی مواد هم یه پیتزا قلبی کوچولو برای دختر کوچولوم درست کردم

 

 

پیتزا رو برای 20 دقیقه در فر 200 درجه بذارید (فر رو از ده دقیقه قبل روشن کنید)

بعد درش بیارید یکم پنیر روش بریزید و باز 5 دقیقه داخل فر بذارید

بعد گریل رو هم روشن کنید تا روی پیتزا هم کمی طلایی بشه

 

 

من برای این پیتزا از پنیر گودا و پراتو استفاده کردم.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آلبوم هنر مرگل عزیز


ماکارونی


نوشیدنی زمستانی


کیک پرتقالی(فقط عکس)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: