الی بانو...27/1/95


سلام دوستان و همراهان همیشگی و عزیز آشپز هنرمند.

سال نومبارک

انشاالله امسال سال پر از شادی و سلامتی و خوشبختی و برکت رو در پیش رو داشته باشید.

ازخداوند تن سالم

دل خوشی

و جیب پر پول رو براتون آرزومندم....

 

 

خب بعد از حدود یک ماه با کلی دستور جدید و عالی اومدم که انشاالله کم کم همه رو براتون خواهم گذاشت

 

دستور امروز یک لوف کیک بسیار خوشمزه و راحت با نوتلا هستش

دهنتون آب افتاد آره؟؟؟خب معلومه یک کیک عالی و سبک و لطیف با مغزی نوتلایی ..خیلیییی خوشمزه اس....

بریم سراغ آموزش...

 

 

<<لوف کیک نوتلا>>
 
مواد لازم :
 
آرد یک و نیم پیمانه
 
کره 225 گرم ( گیاهی یا حیوانی)
 
تخم مرغ درشت 4 عدد
 
شکر یک پیمانه
 
وانیل یک ق چ
 
بیکینگ پودر یک ق چ
 
نمک یک چهارم ق چ
 
نوتلا حدود 13 اونس
 
همه ی مواد رو یه چند ساعتی بیرون از یخچال بذارید که همدمای محیط بشن
 
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و سه بار الک کنید
 
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید. قالب رو هم چرب و آرد پاشی کنید یا اینکه کف قالب کاغذ روغنی بندازید.
 
 
.
کره و شکر رو سه دقیقه بزنید. 
 
 
 
 
بعد تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و هر کدام رو دو دقیقه بزنید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
وانیل رو هم اضافه کنید
 
 
 
 
 
 
 
مخلوط آرد رو در سه مرحله اضافه و هر دفعه با لیستک و به صورت دورانی و آرام به خورد مایه بدین
 
نباید زیاد هم بزنید.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
حالا یک سوم مایه رو داخل قالب بریزید.
 
یک دوم نوتلا رو روی مایه بریزید و پخش کنید
 
 
 
 
 
 
حالا دوباره یک سوم دیگه ی مایه رو روی نوتلا پهن کنید.
 
باقیمونده ی نوتلا رو روی مایه بریزید
 
حالا باقیمونده ی مایه رو روی نوتلا بریزید و پهن کنید.
 
 
 
 
 
 
قالب رو به مدت 40 تا 45 دقیقه یا زمانی که خلال دندون تمیز ازش خارج بشه در فر بذارید.
 
این کیک بافت و طعم عاااااالی داره
 
 
 
 
 
اگه نوتلا رو از کیک حذف کنید 
 
مشکلی نیست یه کیک کره ای خوشمزه خواهید داشت
 
 
 
 
 
کیک بسیار خوشمزه و لطیف هست حتما امتحان کنید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.


به شما پیشنهاد میکنیم :





عدس پلو با مرغ


اسنک مرغ و تخم مرغ


دسر پان اسپانیا(فقط عکس)


کیک بستنی






نظرات شما


لیلا :
سلام.اندازه این قالب لوف چقدره؟قالب گرد مناسب این کیک قالب چند سانتی هست؟
**********************
سلام قالب لوف متوسطو بزرگ مناسبه
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: