الی بانو...19/12/94...chocolate cup cake


سلام مهربونا به خاطر تاخیر در آپ کردن واقعا معذرت میخوام
 
مشغله ی خیلی زیادی دارم
 
ولی واقعا همش دنبال یه فرصتم که بتونم سایت رو آپ کنم
 
امیدوارم منو ببخشید و پای بی مهری نذارید
 
 
 
 
 
این کاپ کیک دستورش خاص خودم هستش
 
و البته جریان داره اونم اینکه یه چند روزیه که همزن بنده خراب شده و ما هم که شدیداااااااا
 
هوس کیک کرده بودیم دست بکار شدیم و بدون همزن این کاپ کیک های خوشمزه رو درست کردیم.
 
 
 
اگه امتحانش نکنید از کفتون رفته حالا از ما گفتن بود...
 
 
 
 
 
طعم و بافتش عاااااالیه و ماندگاری خیلی خوبی داره و بی نهایت لطیفه...حتما امتحانش کنید عاشقش میشید ...
 
فقطططط حتما از پودر کاکائوی مرغوب استفاده کنید..شکلات که واسه گاناش استفاده می کنید هم باید خوشمزه باشه.
 
اول یه نکته بگم این کاپ کیک پف خیلی زیادی داره پس موقع ریختن مایه داخل کپسول یک سوم تا نصف کمتر از کپسول رو پر کنید
 
و اینکه در اصل بایدددد جوش شیرین رو حذف نکنید
 
ولی با مسئولیت خودتون میتونید با بیکینگ پودر جایگزین کنید.
 
و اینکه این کاپ کیک اصلا همزن لازززززم نداره 
 
خیلی راحته نه ؟
 
 
 
 
مواد لازم برای 11 تا 12 کاپ کیک:
 
آرد 3/4 پیمانه + دو ق غ
 
روغن یک چهارم پیمانه
 
شکر یک پیمانه
 
پودر کاکائو تلخ یک چهارم پیمانه + دو ق غ (پودر کاکائوی من مارک کدبری دارک بود)
 
جوش شیرین سه چهارم ق چ
 
بیکینگ پودر سه چهارم ق چ
 
تخم مرغ یک عدد درشت همدمای محیط
 
خامه ترش نصف پیمانه ( یک چهارم پیمانه ماست و یک چهارم پیمانه خامه صبحانه رو ترکیب کنید)
 
نمک یک دوم ق چ
 
آب جوش نصف پیمانه
 
وانیل نصف ق چ
 
فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
داخل قالب کاپ کیک کپسول بذارید
 
نکته: کپسولهای من بزرگ بود با کپسول کوچکتر تعداد کاپ کیک ها بیشتر خواهند شد.
 
همه ی مواد رو بذارید همدمای محیط بشن
 
آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین و پودر کاکائو رو مخلوط و دو سه بار الک کنید و با شکر به کمک همزن دستی مخلوط کنید
 
 
 
 
 
تو یه کاسه روغن و خامه ترش و تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی مخلوط کنید
 
 
 
 
 
 
مخلوط آرد رو بهش اضافه کنید
 
آب جوش هم اضافه کنید
 
 
 
 
 
 
 
 
با همزن دستی مخلوطش کنید ( زیاد هم نزنید)
 
مایه رو در کپسول ها ریخته و به مدت 15 الی 18 دقیقه در فر بپزید
 
 
 
 
 
خلال دندون که تمیز ازش خارج بشه یعنی پخته
 
پفش عالیه من روی کاپ کیک ها رو با چاقو صاف تر کردم و روش گاناش ریختم و با ترافل تزیین کردم
 
عطر و بافت کاپ کیک کاملااااا شکلاتی و نرم و لطیف هست
 
به نظرم شکرش رو کم نکنید تلخیش خوبه.
 
 
 
 
 
برای گاناش: خامه صبحانه رو داغ کنید اما نجوشه بعد داخلش شکلات تلخ یا شیری بریزید و هم بزنید تا یکدست بشه
 
و وقتی کاپ کیک ها و گاناش خنک شدن گاناش رو روی کیک بریزید (من به میزان مساوی از شکلات تلخ مارک لینت و شکلات 
 
شیری مارک نستله استفاده کردم)
 
خلاصه بگم عاااااالیه
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
اینم بافت عالی کاپ کیک:
 
 
 
 
 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دو نوع سس بشامل


روغن جدا کننده دست ساز


استک با سس قارچ


زرشک پلو






نظرات شما


آزیتا :
سلامت و پاینده باشی عالی بود....تشکر
گلنا :
Wow, بافتش فووق العاده س،
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: